''Fenerbahçe'ye operasyon yapan bir hakem vardı''

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Adana Demirspor maçını yöneten hakem Ali Palabıyık'ı sert bir dille eleştirdi.

''Fenerbahçe'ye operasyon yapan bir hakem vardı''
03 Şubat 2023 - 00:25
Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, deplasmanda Adana Demirspor ile 1-1 biten maçın ardından sert açıklamalarda bulundu.

Selahattin Baki, hakem Ali Palabıyık'ın yönetimini sert bir dille eleştirdi. 

Karşılaşmanın ardından konuşan Selahattin Baki ''Bu akşam sadece bu sezonun son 4-5 sezonun bir özetini gördük. Ali Palabıyık çok net söylüyorum. Fenerbahçe’ye operasyon yapmak için bu maça görevli gelmiştir. Vücut lisanı, verdiği vermediği lehte aleyhteki bütün kararlardan her şey ortada. Bir takım daha fazla nasıl katledilebilir. Bunun başka bir örneği varsa onu da konuşalım'' ifadelerini kullandı.

Taraftarlara da seslenen Baki ''Camiamıza da bir şey söylemek istiyorum. Artık iyiyi kötüyü, onu seviyoruz bunu sevmiyoruz, ona muhalifiz, bunun yanındayız bunları bırakalım. Nelerle uğraştığımızı yönetim olarak, sporcularımız olarak hepsini görüyorsunuz. Beraber olalım. Çünkü bu savaşta ya beraber kaybedeceğiz ya da beraber kazanacağız. Ama biz birlik olursak yakın geçmişte örneklerinde olduğu gibi biz bu ligi de bitiririz, bu ligi de şampiyon bitiririz'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum