Fenerbahçe'ye Oumar Niasse iddiası

Gelecek sezon için forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe içi Ada basını flaş bir iddia ortaya attı.

Fenerbahçe'ye Oumar Niasse iddiası
18 Temmuz 2017 - 14:04

FFP kıskacında olan ve forvet hattı için kiralık veya bonservisi elinde olan oyunculara yönelen Fenerbahçe için Ada basınından Oumar Niasse iddiası geldi.

Teamtalk’ın haberi göre Fenerbahçe, Oumar Niasse’yi satın alma opsiyonuyla beraber kiralamak için Everton’a teklifini iletti. Ada’da, Fenerbahçe’nin Niasse ile ilgilenmesi Robin van Persie’nin takımdan ayrılmasına alternatif olarak yorumlandı. Fenerbahçe’nin Robin van Persie için Feyenoord ve İngiltere’den teklifler aldığı ifade edildi.

 

ÖNCE REMY

Everton teknik direktörü Ronald Koeman, Oumar Niasse’yi takımda düşünmüyor. Hocasının bu kararından haberdar olan Niasse ise ayrılmak istiyor.

Everton, Niasse’nin boşluğunu Loic Remy ile doldurmanın peşinde. Chelsea’de kalmak istediğini belirten oyuncu eğer Everton’a giderse, Oumar Niasse’nin çubuklu formayı giyme olasılığı bir hayli yüksek.

AKHİSAR’DA SÜKSE YAPTI

Senegal ve Norveç maceralarının ardından yolu Türkiye’ye düşen Niasse, Akhisar Belediyespor’daki performansıyla 5.5 milyon euroya CSKA’nın yolunu tuttu. Başarılı bir ivme yakalayan ve çıkışa geçen Niasse, bu çıkışı Everton’la taçlandırdı. 18 milyon euroya Ada temsilcisinin yolunu tutan golcü oyuncu, Premier League ekibinde beklentilerin altında kaldı ve hocası tarafından vitrine çıkarıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum