Fenerbahçe'ye Rodrigues'den iyi haber

Suudi Arabistan ekibinin yüksek maaş ve FIFA ile olan sıkıntılar nedeniyle 28 yaşındaki sol kanat da dahil olmak üzere 5 futbolcuyla yollarını ayırma kararının ardından devreye giren Fenerbahçeli yöneticiler istediğini aldı.

Fenerbahçe'ye Rodrigues'den iyi haber
03 Temmuz 2019 - 11:40 - Güncelleme: 03 Temmuz 2019 - 11:51

Yeni sezon hazırlıklarına 1 Temmuz'da başlayan ve kadrosunu; Emre Belözoğlu, Max Kruse, Allahyar Sayyadmanesh ve Murat Sağlam'la güçlendiren Fenerbahçe transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Sarı-lacivertli ekip, Suudi Arabistan Ligi'nde Al İttihad forması giyen Galatasaray'ın eski yıldızı Garry Rodrigues transferinde mutlu sona ulaştı. 

Suudi Arabistan ekibinin yüksek maaş ve FIFA ile olan sıkıntılar nedeniyle 28 yaşındaki sol kanat da dahil olmak üzere 5 futbolcuyla yollarını ayırma kararının ardından devreye giren Fenerbahçeli yöneticiler istediğini aldı.

AI İttihad'dan yılda 4.2 milyon euro civarında bir ücret kazanan Hollandalı oyuncu iki yıllığına kiralandı.

Yeşil Burun Adaları vatandaşı 28 yaşındaki Garry Rodrigues'in bugün ya da yarın İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Galatasaray, Rodrigues'in satışından 10 milyon 250 bin dolar bonservis kazanmıştı. Bu arada oyuncunun Fenerbahçe'de yılda 2 milyon euro kazanacağı da gelen bilgiler arasında.

Ersun Yanal özellikle istedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, skor üretebilen kanat forvet anlayışına uyduğu için Garry Rodrigues transferinde ısrarcı oldu.

Galatasaray'daki ilk sezonunda sadece 1 gol ve 1 asist üretebilen Hollanda doğumlu oyuncu, ikinci sezonda ise 9 gol ve 10 asistle takıma katkı verdi. Geçen sezon devre arasında ayrılana kadar da 3 golle dikkat çekti.

Rodrigues ayrıca ilk sezonunda 1.2 kilit pasta kalırken, ikinci sezonunda 2.2, bu sezon ise 1.8 kilit pasla oynadı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum