Fenerbahçe'ye skorer kanat

Son dönemlerde kanat oyuncularından beklediği performansı alamayan Fenerbahçe, yeni sezonda sürpriz bir ismi gündemine aldı.

Fenerbahçe'ye skorer kanat
03 Mayıs 2023 - 14:58
Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe gelecek sezon için yatırımlarına devam ediyor. Önümüzdeki sezon kadrosunu önemli ölçüde güçlendirmesi beklenen Sarı-Lacivertliler'in kanat takviyesi yapmasına ise kesin gözüyle bakılıyor.

Birkaç sezondur kanat oyuncularından beklediği katkıyı tam olarak alamayan Fenerbahçe'nin sürpriz bir ismin peşine düştüğü iddia edildi.

Honduras basınında yer alan habere göre Sarı-Lacivertliler Yunanistan ekibi Aris'te forma giyen Luis Palma'yı gündemine aldı.

Fenerbahçe'nin rakipleri var

Fenerbahçe, 23 yaşındaki Honduraslı futbolcunun performansını yakından takip ederken, Sarı-Lacivetliler'in transferde 4 rakibi daha bulunuyor. Luis Palma'yı Fenerbahçe dışında Rangers, Gent, Burnley ve Leeds United da kadrosuna katmak istiyor.

Bu sezonki performansı

23 yaşındaki Palma, bu sezon Aris formasıyla 11 gol, 7 asist gibi çarpıcı bir istatistiğe imza attı. Luis Palma 6 kez de Honduras Milli Takım formasını sırtına geçirdi.

(Takvim)

YORUMLAR

  • 0 Yorum