Fenerbahçe'ye sürpriz golcü

Forvet hattında van Persie’nin yanına destek arayan Fenerbahçe, Leicester City’nin 20 milyon euroya kadrosuna kattığı Ahmed Musa için girişimlere başladı.

Fenerbahçe'ye sürpriz golcü
08 Haziran 2017 - 11:16

Gelecek sezona iddialı bir kadro oluşturup, sportif anlamda başarı hedefleyen Fenerbahçe, transfer için hareketli saatler yaşıyor. Özellikle Fransa’da bulunan isimlerle temas kuran sarı-lacivertliler, forvet için Ada’ya çıkarma yapacak.

Leicester City’nin 19.5 milyon euroya CSKA’dan kadrosuna dahil ettiği Ahmed Musa, süre alamadığı için takımdan ayrılmak istiyor. Oyuncusuna mevcut kadroda yeterli şansı veremeyen Leicester ise kiralık formülüne sıcak bakıyor.

Güçlü fiziği ve çift ayak olması artı bir avantaj olan oyuncu için forvetin yanı sıra kanatlarda da görev yapabilmesi Fenerbahçe için biçilmiş kaftan. Kulübü ile 2020’ye kadar sözleşmesi bulunan oyuncu için Fenerbahçe, kiralık teklifini iletecek.

ÖNCE ORTA SAHA

Orta saha ve kanat transferlerine öncelik veren Fenerbahçe, forvet için de hummalı bir çalışma içerisinde. 24 yaşındaki Nijeryalı Ahmed Musa, 21 maçta 2 golle takımına katkı sağladı. Oyuncu toplamda 752 dakika süre aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum