Fenerbahçe'ye "tamam" dedi!

Arao ve Crespo ile yollarını ayırması beklenen Fenerbahçe, 6 numara transferi için arayışlarını hızlandırdı. Leicester City'den Wilfred Ndidi'yle ilk temasları kuran sarı-lacivertliler, Nijeryalı futbolcudan olumlu dönüş aldı.

Fenerbahçe'ye "tamam" dedi!
09 Ağustos 2023 - 11:55
Takımdaki eksik bölgeleri kapatmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın öncelik verilmesini istediği 6 numara transferi için listeye yeni bir isim girdi.

Fenerbahçe'ye olumlu yaklaştı

Sarı-lacivertliler, 7 sezondur Leicester City'de forma giyen 26 yaşındaki Wilfred Ndidi'ye kancayı taktı. Premier Lig'den Championship'e düşen takımından ayrılmak isteyen Nijeryalı ön liberonun ilk kurulan temasta sarı-lacivertlilere olumlu yaklaştığı öğrenildi.

Teklif iletildi

Yönetimin, İngiliz ekibine 8 milyon Euro bonservis ve bonuslar içeren bir teklifte bulunduğu kaydedildi. Yıllık kazancı 4 milyon Euro olan futbolcuya da 4 yıllık kontrat önerildiği ifade edildi. Fenerbahçe, Leicester'den gelecek yanıt sonrası Ada'ya çıkarma yapacak.

Bir yıllık sözleşmesi var

2017 Ocak ayında Genk'ten 17.6 milyon Euro'ya Leicester City'e transfer olan Wilfred Ndidi, geçtiğimiz sezon görev yaptığı 30 maçta skor katkısı sağlayamadı. 51 kez milli formayı giyen Nijeryalı yıldızın kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

(Sabah)

YORUMLAR

  • 0 Yorum