Fenerbahçe'ye Tolisso önerisi

Ara transfer döneminde kadrosuna mutlaka stoper ve orta saha yapacak olan Fenerbahçe'ye bu sefer de Fransız yıldız Corentin Tolisso önerildi.

Fenerbahçe'ye Tolisso önerisi
28 Kasım 2023 - 14:23
Ara transfer dönemi yaklaştıkça, her geçen gün yeni iddialar ortaya atılıyor. Fenerbahçe’nin, sezon başında olduğu gibi ocak ayını da hareketli geçirmesi bekleniyor. Yönetim, teknik ekiple birlikte takviye için çalışmaları sürdürüyor.

Sarı-Lacivertliler’in orta sahaya transfer yapmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu bölge için menajerlerden de sürekli yeni öneriler geliyor. Öncelikli iki ismin yanı sıra Fransa’dan dikkat çeken yeni bir ismin Sarı-Lacivertliler’in önüne sunulduğu öğrenildi...

Milan ile masaya oturulacak

Kanarya, Krunic için yeniden kolları sıvadı. Oyuncu tarafıyla yapılan görüşmeler son derece olumlu geçti. Yönetim şimdi Milan ile pazarlık masasına oturmaya hazırlanıyor. İtalyan medyasında yer alan haberlere göre ise Pioli bu kez istese bile bu transfere engel olamayabilir.

İsmail Kartal, yönetimden onu istedi

Krunic, başarılı çalıştırıcının hâlâ listesinde. Ancak Kartal’ın yönetimden öncelikli olarak bu kez başka bir yıldızı istediği öğrenildi: Pape Alassane Gueye... Marsilya’da forma giyen Senegalli oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

Fransa'dan Tolisso önerisi

Fransa’dan dikkat çeken yeni bir ismin Sarı-Lacivertliler’in önüne sunulduğu öğrenildi: Corentin Tolisso...

Lyon için bu sezon kâbus gibi geçiyor. Lyon, 13 hafta sonunda bir maç eksiğiyle ligde 7 puanla son sırada yer alıyor. Devre arasında yeni bir yapılanmaya gitmek isteyen Fransızlar, bu nedenle maaş maliyeti yüksek isimlerle yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Yıllık 4.8 milyon euro kazanıyor

29 yaşındaki futbolcu, Lyon’da vergilerle birlikte senelik 4.8 milyon Euro kazanıyor. Sezonun ilk yarısını takımında bitireceği için, ikinci devrede bu rakamın yarısı ödenecek. Fransız ekibi, Tolisso'yu kiralık olarak göndermeye razı.

Başarılı oyuncu, orta sahada 6 ve 8 numara rolünü üstlenebiliyor. Ayrıca sağ bekte de görev yapabiliyor.

(Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum