Fenerbahçe'ye transfer için sevgili baskısı!

Fenerbahçe Beko'nun Çek yıldızı Jan Vesely'nin eşi Nataliya Miladinovic, Trabzonspor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Filip Novak için devreye girdi. Miladinovic, yakın arkadaşı olan Novak'ın sevgilisi Katerina Provaznikova'ya ''İstanbul'a gel'' baskısı yapıyor.

Fenerbahçe'ye transfer için sevgili baskısı!
31 Mayıs 2020 - 08:21

Sezon sonu sona erecek sözleşmesinin uzatılması için uzun zamandır Trabzonspor’la pazarlık masasında olan ancak bir anlaşma sağlayamayan, devre arasından bu yana da ismi Fenerbahçe ile anılan Filip Novak’ın transferi için sürpriz bir isim devreye girdi: Nataliya Miladinovic...

Fenerbahçe Beko’nun yıldız ismi Jan Vesely’nin eşi olan Miladinovic, aynı zamanda Novak’ın sevgilisi Katerina Provaznikova’nın yakın arkadaşı, Nataliya Miladinovic’in Novak’a sarı lacivertli ekibi anlattığı ve transfer olmasını tavsiye ettiği öğrenildi.

İSTANBUL'A GELMİŞLERDİ

Filip Novak, devre arası transfer döneminde sevgilisi Katerina Provaznikova ve menajeri ile İstanbul’da buluşmuştu ve o dönem yıldız oyuncunun ismi İstanbul ekipleriyle anılmıştı. 

Trabzonspor ile sözleşmesini henüz uzatmayan Novak'ın gelecek sezon hangi takımın formasını giyeceği merak konusu. (Hürriyet)



YORUMLAR

  • 0 Yorum