Fenerbahçe'ye 'yeni' Eljif Elmas

Bu sezon yaptığı transferlerle şampiyonluk hasretine son vemek isteyen Fenerbahçe, bir yandan da geleceğe yönelik isimleri kadrosuna katmak istiyor. Eljif Elmas'ı 16 milyon Euro karşılığında Napoli'ye gönderen Fenerbahçe, Makedonya'dan Omar Imeri'yle ilgileniyor.

Fenerbahçe'ye 'yeni' Eljif Elmas
02 Eylül 2020 - 11:13
Üst üste imzalarla şov yapan Fenerbahçe'nin transferde durmaya niyeti yok. Bir süredir şampiyonluğa hasret kalan sarı-lacivertli takım, 2020-21 sezonunda taraftarını mutlu etmek istiyor.

Bu amaç doğrultusunda hareket eden Fenerbahçe yönetimi şu ana kadar kadrosuna önemli takviyeler yaptı ve transfer döneminde tam 11 isimle sözleşme imzaladı. Mert Hakan Yandaş, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Filip Novak, Jose Sosa, Mame Thiam, Sinan Gümüş, Mauricio Lemos, Enner Valencia, Barış Sungur ve İsmail Yüksek'i kadrosuna katan sarı-lacivertliler, yeni sezon için iddiasını güçlendirdi.

Yeni Eljif Elmas bulundu

Bir süredir operasyonu sürdüren Fenerbahçe yönetimi sürpriz bir isme imza attırmak üzere. Birçok tecrübeli oyuncuyu kadroya katan sarı lacivertliler, gelecek vaat eden isimleri de ihmal etmiyor.

Fenerbahçe, Makedonya Ligi takımlarından Shkendija Tetovo'da forma giyen 20 yaşındaki kanat oyuncusu Omar Imeri ile ilgileniyor.

Sarı-lacivertli kurmayların bu transferi 150-300 bin euro arasında sonuca ulaştırması bekleniyor. (Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum