Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor maçının iki kilit ismi

Süper Lig'de Fenerbahçe, sahasında Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. Karşılaşma öncesi iki takımdan da kilit rol oynayabilecek futbolcuları masaya yatırdık.

Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor maçının iki kilit ismi
27 Haziran 2020 - 11:02 - Güncelleme: 27 Haziran 2020 - 18:36

Trabzonspor ve Kasımpaşa yenilgilerinin ardından çıkışa geçmek isteyen Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor ile galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Avrupa kupalarına katılma yarışı veren sarı lacivertliler 3 puan hedefiyle maça çıkarken ateş hattından bir an önce kurtulmak isteyen Yeni Malatyaspor'un da acil puanlara ihtiyaçları var. 

Muriqi'ye uygun savunma hattı

Fenerbahçe cephesinden başlıyoruz. Takımın en golcü futbolcusu olan Vedat Muriqi, pandemi sonrası biraz form düşüklüğü yaşamışa benziyor. Yeni Malatyaspor'un savunma hattı, son haftalarda hiç güven vermiyor. Bu da Muriqi'nin daha çok boş alan bulması anlamına gelebilir. Kosovalı golcü, Kadıköy'de gole en yakın futbolcu olabilir...

Gökhan Töre'nin kendini gösterme maçı

Yeni Malatyaspor'da ise kilit rol oynayabilecek futbolcu Gökhan Töre... Malatya ekibi, ligde kalma mücadelesi verirken adeta ateşle oynuyor. Hal böyle olunca da tecrübeli futbolcularının ayağına bakıyor. Bu isimlerden birisi de Gökhan Töre. Bir ara Beşiktaş'a döneceği konuşulan Gökhan için Fenerbahçe maçı, kendini gösterme maçı olacaktır. İki hafta önce aynısını Mensah için söylemiştik, golünü atmıştı. Bu hafta da Fenerbahçe savunmasının Gökhan Töre'ye ayrı bir önem vermesi gerekebilir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum