Fenerbahçe yeni sol bekini İtalya'da buldu

Hasan Ali Kaldırım ile yola devam etmemesi beklenen Fenerbahçe, bu bölgede oynayabilecek kaliteli bir ismi gündemine aldı; Faouzi Ghoulam!

Fenerbahçe yeni sol bekini İtalya'da buldu
12 Haziran 2020 - 09:58 - Güncelleme: 12 Haziran 2020 - 12:07

Yaz transfer dönemi için çalışmalarına başlayan ve ilk olarak İsmail Yüksek ve Barış Sungur'u renklerine bağlayan Fenerbahçe'de sol bek transferi için çalışmalar hızlandı. Özellikle son 2 sezondur bu mevkide oldukça sıkıntı yaşayan sarı-lacivertliler, sezon sonunda sözleşmesi biten ve adı Galatasaray ile anılan Hasan Ali Kaldırım'ı büyük ihtimalle takımdan gönderecek. Hasan Ali'nin ayrılığı sonrası transfer önceliklerinden birini bu bölgeye veren Kanarya'nın gündemindeki isimlerden biri de Caner Erkin...

Sarı-lacivertlilerin, Beşiktaş ile sözleşmesi sona erecek olan eski futbolcusunu renklerine bağlayacağı ve bu transferde gelecek sezon sportif direktörlük görevine başlaması beklenen Emre Belözoğlu'nun devrede olduğu öğrenildi. Kanarya'nın sol bek listesindeki bir diğer adaysa Inter forması giyen Kwadwo Asamoah... Sarı-lacivertlilerin daha önce Galatasaray'ın da gündemine gelen ve İtalyan devinden ayrılacağı konuşulan Ganalı futbolcuyla görüşmelere başladığı öne sürülmüştü. Fenerbahçe'de Caner Erkin ve Kwadwo Asamoah listede tutulurken, yönetimden sürpriz bir transfer hamlesi geldi.

Fenerbahçe'de yeni gündem; Faouzi Ghoulam

Sarı-lacivertliler, Serie A ekiplerinden Napoli forması giyen Faouzi Ghoulam'ı gündemine aldı. Portekizli menajer Jorge Mendez, İtalyan ekibinin kadroda düşünmediği Cezayirli sol beki Fenerbahçe'ye getirebileceğini iletti. Geçtiğimiz transfer dönemlerinde de Ghoulam'ı gündemine alan sarı-lacivertlilerin oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralama yönetime sıcak baktığı kaydedildi. Yönetimin Cezayirli futbolcu için Napoli ile temas kurduğu ve ilk görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi. Son 7 sezondur Napoli formasını terleten Faouzi Ghoulam, sol bekin yanı sıra sol açıkta da oynayabiliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum