Fenerbahçe'yi Mehmet'ler taşıdı

Sarı-lacivertli takım 3-2'lik sonuçla seyircisine uzun süre sonra galibiyet yaşattı. Bu sonucun ardından puanını 20'ye çıkartan Fenerbahçe haftayı 14. sırada tamamladı. Yeni Malatyaspor ise 32 puanla üçüncülükte kaldı.

Fenerbahçe'yi Mehmet'ler taşıdı
28 Ocak 2019 - 22:47

Spor Toto Süper Lig'in 19. Hafta maçında Fenerbahçe kendi evinde Yeni Malatyaspor'u 3-2 mağlup ederek haftalar sonra 3 puanla tanıştı.

Sarı-lacivertli takımın Ersun Yanal teknik direktörlüğe geldikten sonra aldığı ilk galibiyetti başrolü Mehmet Ekici oynadı.

İlk yarıya damgasını vuran Mehmet Ekici henüz 2. dakikada Isla'nın pasında güzel bir vuruşla Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi.

Yeni Malatyaspor bu gole 28. dakikada Mina'nın kafa vuruşuyla yanıt verdi: 1-1

31. dakikada Fenerbahçe'nin kazandığı serbest atışı kullanan Mehmet Ekici sarı-lacivertli takımı bir kez daha öne geçirdi: 2-1

45. dakikada Fenerbahçe savunmasının hatasını iyi değerlendiren Donaldo skoru bir kez daha eşitledi: 2-2

60. dakikada Mehmet Ekici'nin ceza alanı içinde yerde kalması üzerine hakem Ali Palabıyık'a VAR'dan uyarı geldi. Ancak Ali Palabıyık penaltı kararı vermedi.

64. dakikada Dirar'ın Erkan Kaş tarafından düşürülmesiyle Fenerbahçe bir penaltı kazandı. Atışı Mehmet Ekici kullandı ancak kaleci Farnolle güzel bir refleksle topu kurtardı.

86. dakikada Fenerbahçe'nin Valbuena ile kullandığı korner atışında Sadık'ın kafa vuruşunu kaleci Fornella çıkardı. Dönen topu iyi takip eden Mehmet Topal sarı-lacivertli ekibi bir kez daha öne geçirdi: 3-2

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Fenerbahçe sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Bu sonucun ardından puanını 20'ye çıkartan Fenerbahçe haftayı 14. sırada tamamladı.

Yeni Malatyaspor ise 32 puanla üçüncülükte kaldı.



YORUMLAR

  • 0 Yorum