Fenerbahçe yükselişe geçti

Maça çok iyi başlayan sarı-lacivertli ekip Soldado ve Moses'ın golleriyle 3 puana ulaşırken konuk takımdan Jerome kırmızı kart gördü.

Fenerbahçe yükselişe geçti
01 Şubat 2019 - 22:25 - Güncelleme: 01 Şubat 2019 - 22:33

Transferin son iki gününde Serdar Aziz, Tolgay Arslan ve Miha Zajc ile kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 20. Haftası'nın açılış maçında Göztepe'yi 2-0 yenerek puanını 23'e yükseltti.

Ülker Stadyumu'nda, dolu tribünler önünde oynanan maça çok hızlı başlayan sarı-lacivertli takım özellikle ilk 15 dakika çok etkili bir futbol ortaya koydu.

7. dakikada Soldado'nun vuruşunda Ayew'e çarpan topla 1-0 öne geçen Fenerbahçe bu üstünlüğünü ilk 45 dakika boyunca korudu.

Karşılaşmanın 50. dakikasında Göztepe'den Cameron Jerome, Sadık Çiftpınar'ın ayağına arkadan basınca doğrudan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Bu dakikadan sonra rahat bir futbol ortaya koyan Fenerbahçe'de 64. dakikada Victor Moses ve Tolgay Arslan oyuna dahil oldular.

73. dakikada Moses ile Jailson'un birlikte geliştirdikleri akında topa son olarak dokunan Victor Moses Fenerbahçe'yi 2-0 öne geçirirken Türkiye kariyerindeki ilk golünü de atmış oldu.

Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmadı ve Fenerbahçe mücadeleden 2-0 galip ayrıldı.

Bu sonucun ardından puanını 23'e yükselten sarı-lacivertli ekip maç fazlasıyla 12. sıraya oturdu.

Göztepe ise 22 puanla 13. basamağa geriledi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum