Fenerbahçe, Zahavi'yi bekliyor!

Fenerbahçe, Eran Zahavi ile her konuda anlaştı. İsrailli golcünün eşini ikna etmeye çalıştığı iddia ediliyor...

Fenerbahçe, Zahavi'yi bekliyor!
03 Eylül 2020 - 10:33 - Güncelleme: 03 Eylül 2020 - 10:37
Şimdiye dek forvet hattına Sinan Gümüş, Mame Thiam ve Enner Valencia gibi isimleri katan Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut, Vedat Muriqi'nin satılmasının ardından takıma katılmasını istediği isimleri yönetime sundu.

Fenerbahçe'de Vedat Muriqi'nin Lazio'ya transferi için artık gün hatta saatler sayılırken, yönetim yeni golcü arayışına hız verdi. Erol Bulut'un listesinde birçok isim yer alıyor. Basına yansıyan adayların başında Eran Zahavi geliyor.

Transferin açıklanması için Vedat bekleniyor

Çin ekibi Guangzhou ile sözleşmesinin feshi konusunda anlaşan İsrailli yıldız ile yönetimin her konuda anlaştığı ifade ediliyor. Eran Zahavi ile yıllık 2.5 milyon euro'ya el sıkışan Fenerbahçe bu transferi açıklamak için Vedat Muriqi'nin satışını bekliyor.

İsrail basını da anlaşmayı doğruladı. Maariv gazetesinin spor eki One yakın bir arkadaşının ağzından, "Zahavi, yüzde 90 Fenerbahçe ile kontrat imzalayacak" sözlerine yer verdi. Zahavi'nin, Türkiye'de yaşama konusunda eşi Shai'nin de onay vermesi halinde kariyerini İstanbul'da sürdüreceği vurgulandı. (Takvim)

YORUMLAR

  • 0 Yorum