Fenerbahçe Zajc için 10 milyon euro istiyor

Sarı-lacivertli ekip devre arasında kadrosuna kattığı Zajc’tan kısa süre içinde güzel kazanç elde etmeyi umuyor. Rus ve İtalyan takımlarının ilgilendiği Zajc için somut adım Genoa’dan geldi.

Fenerbahçe Zajc için 10 milyon euro istiyor
07 Haziran 2019 - 13:03

Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen, bu arada UEFA'nın yaptırımlarına da maruz kalmamak için oyuncu satmak zorunda olan Fenerbahçe Sloven orta saha oyuncusu Miha Zajc'a gelen teklifleri değerlendirmeye aldı.

Sarı-lacivertli ekip devre arasında kadrosuna kattığı Zajc’tan kısa süre içinde güzel kazanç elde etmeyi umuyor. Rus ve İtalyan takımlarının ilgilendiği Zajc için somut adım Genoa’dan geldi. Serie A’ya averaj farklıyla tutunan Genoa, önümüzdeki sezon aynı sıkıntıları yaşamamak için kesenin ağzını açacak. Ligin ilk yarısında Empoli’de oynadığı dönemde de oyuncuyu takip eden Genoa, Zajc için 6 milyon euro önerdi ama 10 milyon euro istendi.

Genoa daha şanslı

Miha Zajc için adı geçen diğer İtalyan ekibi Parma. Parma, ekonomik durum olarak Genoa’dan kötü halde. Genoa ise 10 milyon euro talebi sonrası beklemeye geçti. Ancak Fenerbahçe’nin istediği bir rakama tranferin bitme olasılığı, bir hayli fazla. Bu süreçte Miha Zajc ile ilgilenen Rus ekibinden de bir teklif bekleniyor. On numaradaki kalabalık ve kasanın boş olması da hesaba katılarak, Zajc’tan zarar edilmeden yollar ayrılacak.

10 maçta 2 gol attı

Kış döneminde 4.5 milyon euro, Salih Uçan’ın bonservisi ve sonraki satışından %15 pay alma hakkıyla Zajc’ı Empoli’den getiren F.Bahçe, Sloven oyuncundan 10 maçta 2 gollük katkı aldı. Beşiktaş maçında kritik bir gol atmasına karşın bazı maçlarda beklentilerin bir hayli altında kalan 24 yaşındaki futbolcu, uyum sorununu aşamamıştı. Ancak ligin son 2 maçında, daha iyiye gittiği görüldü. Ligin kapanışında Antalya karşısında golünü atan Miha Zajc, gözlemcilerin olduğu mücadelede etkili oynadı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum