Fenerbahçe Zapata ile ilgileniyor

Serie A takımlarından, son iki sezonu Udinese’de kiralık geçiren 1.89’luk forvetini satmak istiyor. Talibi ise Fenerbahçe...

Fenerbahçe Zapata ile ilgileniyor
28 Ağustos 2017 - 18:07

Avrupa'ya erken veda eden sarı-lacivertlilerde FFP baskısından kalkması ile 5-6 futbolcu daha transfer etmek için harekete geçti. Savunmasına, orta sahasına ve forvetine takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, Aykut Kocaman'ın verdiği liste üzerinden yoğun mesai harcıyor.

POLONYALI'NIN TRANSFERİ ZOR

Duvan Zapata uzun süredir üzerinde çalışma yapılan bir isim. 26 yaşındaki Kolombiyalı golcü için temmuz ayında ve bu ayın başlarında yoklama yapılmış ancak sonuç alınamamıştı. Ülke basınında, Fenerbahçe'nin 1.89'luk forvet oyuncusunu Napoli'den bir kez daha istediği iddia edildi. Napoli, son iki sezonu Udinese'de kiralık geçiren Zapata'yı satmak istiyor. Sarı-lacivertliler'in teklifinin ise satın alma opsiyonlu kiralama olduğu öğrenildi. Görüşmelerin devam ederken, Fenerbahçe'nin Polonyalı golcü Arkadiuzs Milik için de Serie A ekibiyle görüş alışverişinde bulunduğu iddia edilen bir diğer transfer. Ancak bu transfer oldukça zor görünüyor.

KOLOMBİYALI GÜÇLÜ VE HIZLI

Napoli'de 54 müsabakada 15 gol-5 asistlik bir performans sergileyen Zapata, geçen sezon Udinese'de 65 müsabakada 19 kez fileleri sarsmış ve 8 gole de katkı sağlamıştı. Bir ara Beşiktaş'ın da gündeminde olan sürati ve yüksek fizik gücünün yanı sıra hava toplarındaki etkisi ile tanınan Zapata, bir önceki kulübü Estudiantes de La Plata'da ise 44 karşılaşmada forma giymiş ve 19 kez ağları havalandırıp 1 asist yapmıştı. 26 yaşındaki yıldız, 1 kez Kolombiya Milli Takımı forması giydi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum