Ferdi Kadıoğlu'na yakın takip! İtalya sonrası...

Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'nin bu sezon parlayan yıldızı oldu. Genç yıldız performansıyla dünya devlerini peşine taktı.

Ferdi Kadıoğlu'na yakın takip! İtalya sonrası...
30 Aralık 2022 - 09:31
Fenerbahçe'de bu sezon birçok oyuncu formunu yükseltti ama kaybedilen maçlarda bile istikrarını koruyan belki de tek isim Ferdi Kadıoğlu oldu. Üstelik Milli oyuncu bunu tek bir mevkide oynayarak yapmadı. Sağ bek, sağ kanat beki, sol bek, sol kanat beki ve sol açıkta forma giyen 23 yaşındaki futbolcu, futbolda çok kullanılan 'joker oyuncu' tanımının gerçek anlamda hakkını verdi. Ferdi, Fenerbahçe'nin oynadığı 28 resmi maçın 23'ünde süre alarak takımın en istikrarlı isimlerinden biri olmayı da başardı.

Ferdi'nin bu sezonki müthiş çıkışı, Avrupa'da birçok takımın dikkatini çekti. Özellikle Napoli, Milli yıldızı uzun süredir takip ediyor. Bir diğer İtalyan ekibi İnter'in de 23 yaşındaki oyuncuya ilgisi var. Ocak ayında Dumfries'in satılması halinde Lacivert-Siyahlılar'ın Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'nin kapısını çalması muhtemel.

Serie A takımlarından sonra şimdi de Dortmund

Yıldız futbolcu için harekete geçen son takım ise Dortmund oldu. Alman devinin Hatayspor maçına gözlemci gönderdiği ve özel olarak izlettirdiği isimlerden birinin Ferdi olduğu öğrenildi. Sarı-Lacivertliler, Jesus'un vazgeçilmezleri arasında yer alan Ferdi Kadıoğlu'nu satmayı düşünmüyor. Ancak çok yüksek bir teklif gelmesi halinde, o zaman yönetimi zor bir karar bekleyecek. (Milliyet)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum