Fernando Muslera'dan 3 yıllık imza

Galatasaray, 2011 yılından bu yana forma giyen tecrübeli kaleci Fernando Muslera'nın sözleşmesini 2024 yılına kadar uzattı.

Fernando Muslera'dan 3 yıllık imza
16 Mart 2021 - 15:09 - Güncelleme: 16 Mart 2021 - 20:09
Galatasaray, Fernando Muslera’nın sözleşmesini 3 yıl daha uzattı. 2011 yılından bu yana Galatasaray forması giyen Muslera, Galatasaray ile 3 yıllık yeni sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde çok heyecanlı olduğu gözlemlenen Muslera, geçen yıllar ve hedeflerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Sözleşme imzaladığı için çok mutlu olduğunu dile getiren Muslera, ''Bugün kulüpteki 10. senem. Zamanında ne kadar doğru bir karar verdiğimi daha iyi anlıyorum. Galatasaray benim ikinci ailem. Galatasaray ikinci ailem, bana çok şey kattı. İnsanlık anlamında, kariyer anlamında burada büyüdüm'' ifadelerini kullandı.

''Başka teklifler vardı ama...''

Farklı teklifler aldığını da dile getiren Muslera, ''Farklı yerlerden teklifler vardı, başka şeyler de olabilirdi ama benim aklımda Galatasaray'da kalmak vardı. Aklımda en ufak bir soru işareti yoktu. 3 sene daha evimde kalacağım. Her şey için teşekkür ederim'' dedi.
Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak da imza töreninde Muslera’nın ABD’den ciddi bir teklif aldığını söyledi ve ''Muslera'ya ABD'den çok ciddi bir teklif geldi ama Muslera, "Ben Galatasaraylıyım ve burada bırakmak istiyorum'' dedi.

Muslera ve 3 yıl sonraki planları

3 yıl sonraki planları hakkında da konuşan Muslera ''Buffon çok güzel bir örnek. 3 sene daha sözleşmem var. 3 sene sonra futbolu bırakmayı düşünmüyorum. Geleceği düşünmeyi şu an düşünmek istemiyorum. Galatasaray'da 3 sene boyunca maksimum seviyede başarıları kazanmak istiyorum. Belki sportif direktör, belki yardımcı antrenör, belki de kaleci antrenörü olurum. Belki ülkeme gider hayatımı plajda geçirim. Belki yerime başka bir Uruguaylı tavsiye ederim'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum