Fernando Muslera için resmi sakatlık açıklaması geldi!

Galatasaray'dan, Kasımpaşa maçında dirseğinden sakatlanarak oyundan çıkan Fernando Muslera'nın son durumuyla ilgili açıklama geldi.

Fernando Muslera için resmi sakatlık açıklaması geldi!
04 Kasım 2023 - 13:48 - Güncelleme: 04 Kasım 2023 - 13:56
Galatasaray, Süper Lig'in 10. haftasında oynanan Kasımpaşa maçında dirseğinden sakatlanarak oyundan çıkan Fernando Muslera'nın sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

İşte kulüpten yapılan resmi açıklama:

"Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında dün oynanan Kasımpaşa maçında aldığı darbe sonrası sol dirsek ekleminde çıkık oluşan ve ilk müdahalesi saha içerisinde yapılan oyuncumuz Fernando Muslera’nın bugün sponsor hastanemiz Medicana’da yapılan tetkiklerinde çıkığa eşlik eden herhangi bir kırığa rastlanmamıştır.

Yapılan ilk değerlendirmede eklem çevresi kaslarda yırtık, eklem kapsülünde kanama ve eklemi oluşturan bağlarda kısmi esneme tespit edilmiştir. Eklem çıkığı saha içerisinde oturtulan oyuncumuzun ileri tedavisine kulübümüzün sağlık merkezinde başlanmıştır.
"

"Kırık varsa süreç uzar" demişti

Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, Muslera'nın dirseğini yerine oturtuktan sonra yaptığı açıklamada "Bazen yerine oturması yeterli olur, bazen de küçük bir kırıkla beraberse iş uzar" demişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum