Fikret Orman: Bakarsınız takımı 2-3 kere sahadan çekeriz

Şampiyon Beşiktaş'ın Başkanı Fikret Orman, düzenlenen iftar yemeğinde açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman: Bakarsınız takımı 2-3 kere sahadan çekeriz
05 Haziran 2017 - 23:30

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, 1903 Karakartallar Derneği’nin düzenlediği iftar yemeğinde konuşma yaptı.

“HEDEFİMİZ 100 MİLYON BEŞİKTAŞLI”

Fikret Orman “Gidişatımız iyi ama yeterli değil. Daha çok iş yapıp, daha hızlı büyümeliyiz. Hedefimiz 100 milyon Beşiktaşlıya ulaşmak. Türkiye’de 80 milyon insan var, yurt dışındakilerle 90 milyon olur. Herkesi Beşiktaşlı yapsak yine 100 milyon yapmıyor. İlk tohumu Kerkük’te attık. Yavaş yavaş diğer ülkelerde de Beşiktaşlı sayısını arttırmamız lazım” diyerek konuşmasına başladı.

“TÜM DÜNYADA ÖRGÜTLENMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Orman “Göreve geldiğimden beri tüm dünyada örgütlenmeye çalışıyoruz. Hemen hemen her yerde derneklerimiz var. Beşiktaşlı olan herkesin üstlenmesi gerek görevlerden biri Beşiktaş’ı iyi temsil etmek. Bizim de bir yerden sonra zamanımız ve gücümüz yetersiz kalıyor” şeklinde konuştu.

“HER ŞEYİ BEŞİKTAŞ İÇİN YAPIYORUZ”

Fikret Başkan “İlk üç sene bizden bir şey istemeyin demiştim. Stadımızı yaptık ve taraftar profilimiz değişti. Olay çıkmıyor, küfür edilmiyor. Bir zamanlar bilet alınmasın diye kampanyalar vardı, o zamanlar maçlara bize bağırmak için geliyorlardı ama biz taviz vermedik. Bugünler için çok mücadele ettik. Süleyman Seba’dan sonra bu konu üzerinde en çok duran biz olduk. Beşiktaş tapulu malımız değil, her şeyi Beşiktaş için yapıyoruz” diye sözlerine devam etti.

“SAHAYA BİR GİRER BİR ÇIKARIZ”

Anadolu Efes’in takımı sahadan çekmesi hakkında da konuşan Fikret Orman “Yarın basket maçımız var. Bakarsınız biz de takımı 2-3 kere çekeriz. Artık moda buymuş, ceza alınmıyormuş. Biz de sahaya bir girer bir çıkarız. Yarın taraftarlarımızı maça bekliyorum. İnşallah finalde de hayırlısı olur” diyerek sözlerini sonlandırdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum