Fikret Orman'dan Demba Ba itirafı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, transferlerle ilgili ve Beşiktaş'ın Uzakdoğu yatırımı hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman'dan Demba Ba itirafı
08 Eylül 2017 - 19:16

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman transferlerle ilgili ve Beşiktaş'ın Uzakdoğu'daki yolculuğu hakkında açıklamalarda bulundu.

Orman, çok iyi bir takım olduklarını belirterek "Çok iyi bir takımız. Çocuklar inanılmaz efendi. Buna ek olarak çok akıllı ve nokta atışı transferler yaptık. Hepsi bizim istediğimiz şartlarda Beşiktaş'a geldi. Direkt olarak takıma katkı sağlayacak, potansiyeli yüksek oyuncular aldık. Gidenlerin de tamamı dönmek istedi" sözlerini sarf etti.

Orman tek üzüntüsünün Demba Ba olduğunu söyleyerek "Tek üzüntüm Demba Ba oldu. Hala bonservisini çözemedi. Bitiremedik. Çözdüğü an kapımız açık. Çünkü komple bir santrafor ve Beşiktaş'ı gerçekten çok seviyor" dedi.

Beşiktaş'ın Uzakdoğu seyahati hakkında da açıklamalarda bulunan Orman "Beşiktaş dünya markası oldu. Çin, Endonezya ve Malezya gibi ülkelere gideceğiz. Shangai''de Beşiktaş kulüp ofisi açıyoruz. Global hale geleceğiz. Türkiye'de zaten en büyük sponsorluk anlaşmalarını yaptık. Daha ötesi yok. Bundan böyle dünyanın büyük şirketlerine bakacağız. Bunun için Çin başta olmak üzere Uzak Doğu'ya yöneldik" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum