Fırat Aydınus PFDK'ya sevk edildi

Fırat Aydınus ve yardımcısı Yusuf Bozdoğan Yeni Malatyaspor - M.Başakşehir maçının ardından soyunma odasında karıştıkları kavganın ardından PFDK'ya sevk edildi

Fırat Aydınus PFDK'ya sevk edildi
08 Mart 2019 - 19:11 - Güncelleme: 08 Mart 2019 - 19:17

Geçtiğimiz hafta Malatya'da oynanan Evkur Yeni Malatyaspor - Medipol Başakşehir maçının bitiminde karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus ve yardımcısı Yusuf Bozdoğan'ın soyunma odasında karıştıkları kavganın ardından Türkiye Futbol Federasyonu bir açıklama yaparak iki hakemin de PFDK'ya sevk edildiğini duyurdu.

PFDK'dan yapılan açıklama şu şekilde:

10- TFF'ye tescilli Hakem FIRAT AYDINUS'un 03.03.2019 tarihli Evkur Yeni Malatyaspor - Medipol Başakşehir FK müsabakası içinde ve sonrasında futbol camiasını küçük düşürecek tutum ve davranışlar sergilemesi suretiyle "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Merkez Hakem Kurulu Talimatının 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

11- TFF'ye tescilli Hakem YUSUF BOZDOĞAN'ın 03.03.2019 tarihli Evkur Yeni Malatyaspor - Medipol Başakşehir FK müsabakası içinde ve sonrasında futbol camiasını küçük düşürecek tutum ve davranışlar sergilemesi suretiyle "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Merkez Hakem Kurulu Talimatının 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum