Flaş iddia: Beşiktaş Deniz Türüç'e imza attırdı

Siyah-beyazlıların, A Milli Takım kampından özel izinle ayrılarak dün Hollanda’ya giden Kayserisporlu futbolcuyla 4 yıllık ön sözleşme imzaladığı iddia edildi.

Flaş iddia: Beşiktaş Deniz Türüç'e imza attırdı
10 Haziran 2017 - 14:25

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ın, Kayserispor’un başarılı bir sezon geçiren gurbetçi futbolcusu Deniz Türüç ile 4 yıllık ön sözleşme imzaladığı öne sürüldü.

Futbola Hollanda’da altyapı takımlarında başlayan ve Türkiye’ye 2015-2016 sezonunda Kayserispor’a transfer olarak gelen Deniz Türüç, geride kalan 2016-2017 sezonunda sarı-kırmızılı takıma önemli katkılarda bulunmuştu.

Beşiktaş, goal.com’un haberine göre, Kayserispor'la pazarlık yaparken, bir yandan da 24 yaşındaki futbolcu ile görüştü. Yoğun temasların ardından Kayserispor ile 1 yıl daha kontratı bulunan Deniz'le 4 yıllık ön sözleşme imzalandığı iddia edildi.

KAYSERİSPOR’A TAKAS ÖNERDİLER

Genç futbolcu ile anlaşınca, Finansal Fair Play kısıtlaması nedeniyle bonservis bedeli ödemek istemeyen Beşiktaş yönetimi, Kayserispor'a oyuncu takası teklifi yaptı. İki kulübün anlaşması halinde Beşiktaş’ın ön sözleşmeyi hayata geçirerek Deniz Türüç’ü 4 yıllığına renklerine bağlayacağı belirtildi.

Geçtiğimiz ay Türkiye Futbol Federasyonu’nun yayın organı olan Tam Saha dergisine konuşan Deniz Türüç, Kayserispor’a transfer olduğu dönemde Beşiktaş’ın da kendisine teklif yaptığını ve siyah-beyazlıların önerisini reddettiğini açıklamıştı.




DÜN MİLLİ TAKIM’DAN AYRILMIŞTI

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından Makedonya ve Kosova maçları için A Milli Takım aday kadrosuna çağrılan genç futbolcu, dün özel izin alarak kamptan ayrılmıştı. Futbol Federasyonu, resmi internet sitesinde Deniz Türüç’ün kamptan ayrılması konusunda, “Ailevi nedenlerden dolayı Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'den özel izin alan futbolcu, sabah saatlerinde kamptan ayrılarak Hollanda'ya gitti” açıklamasını yapmıştı.

Deniz Türüç geçen sezon 38 maçta giydiği Kayserispor formasıyla 11 gol atarken 11 asist yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum