Flaş sözler; ''Stefan Kuntz kendi bacağına ateş etti''

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un Japonya yenilgisi sonrası futbolcular hakkındaki açıklamalarıyla ilgili konuştu.

Flaş sözler; ''Stefan Kuntz kendi bacağına ateş etti''
15 Eylül 2023 - 10:54 - Güncelleme: 15 Eylül 2023 - 10:58
A Milli Takımımızın Ermenistan ile 1-1 berabere kalıp, hazırlık maçında Japonya'ya 4-2 mağlup olmasının ardından futbolcular hakkında açıklamalarda bulunan Stefan Kuntz'a Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'den yanıt geldi.

Milliyet Gazetesi Yazarı Attila Gökçe'ye konuşan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Stefan Kuntz ile yolların ayrılabileceğinin sinyallerini de verdi.

Stefan Kuntz'un futbolcular hakkındaki sözlerini değerlendiren Başkan Büyükekşi, "Herkese ılım, sabır ve sükunet tavsiye ediyorum. Hocamız maçtan sonraki açıklamalarıyla maalesef kendi bacağına ateş etti. Çok üzücü bir durum" ifadelerini kullandı.

Mehmet Büyükekşi açıklamalarla ilgili ''Hocamızın Japonya maçından sonra yaptığı açıklamalar maalesef çok şanssız açıklamalardır. Bazı futbolcular hakkındaki kanaatleri elbette önemlidir. Bunları daha sakin bir ortamda oyuncularıyla yüz yüze görüşerek, görüşlerini anlatarak ve onları dinleyerek paylaşabilirdi. Bu açıklamalardan sonra medyada yoğun eleştiriler ve bazı söylentiler dile getirildi. Federasyonumuz, Milli Takımımız’ın Euro 2024 hedeflerini umut verici sonuçlarla koruduğuna ve devam ettiğine inanmaktadır'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum