FM 2020'deki Türk wonderkid'ler

FM 2020'nin olmazsa olmazı Wonderkid'lerde Türk oyuncular merakla bekleniyordu...

FM 2020'deki Türk wonderkid'ler
26 Kasım 2019 - 16:52

FM19'da belirginleşen analizci-gözlemci farkını daha da hissediyorsunuz özellikle eski serilerde gözlemcileri ülkelere gönderirken şu an sadece ülkelerin belli bir bölgelerine gönderebilecek kadar detaya inilmesi sizlere gerçek bir teknik ekip hissiyatı yaşatıyor.

Siz de benim gibi kendi altyapınızdaki genç   yetenekleri ortaya çıkarmaya meraklıysanız, oyunu yeni özelliği olan "Geliştirme Merkezi"ne bayılacaksınız. Sahip olduğunuz gençlerin ve oyunun size gönderdiği regenlerin kısa ve uzun vadeli gelişim süreçlerini, antremanlarını ve öne çıkan performanslarını takip edebileceğiniz bu sekme genç oynatmayı seven oyuncuların işini oldukça kolaylaştıracak gibi.

Oyunun olmazsa olmazı wonderkid (genç yetenek) olarak tanımlanmış Türk oyuncuları merak ediyorsanız; Roma’daki gururumuz Cengiz Ünder, Fenerbahçe’nin Westerlo’ya kiraladığı Berke Özer, Galatasaray’dan geçtiğimiz sezon Schalke 04’ün yolunu tutan Ozan Kabak, Galatasaray’ın 16 yaşındaki yetenek adayı Mustafa Kapı, Trabzonspor’un yıldızı Abdulkadir Ömür, Galatasaray’ın Celta Vigo’dan kiraladığı Emre Mor, Başakşehir’e kiralanan Berkay Özcan ve Bursaspor’un u14,15,16 yaş kategorilerinde gol rekorları kırmış, yeni Temur Altunhan’ımız Ali Akman listede dikkat çekiyor. Altın jenerasyonunu yaşamaya aday olan Milli takımımızda Yusuf Yazıcı, Çağlar Söyüncü ve Zeki Çelik’in profilleri de gayet ilgi çekici. Ferdi Kadıoğlu, Salih Özcan ve Erkan Eyibil de çifte vatandaşlık sebebiyle Türk listesine ekleyebileceğimiz diğer öne çıkan wonderkidler.

Analiz: Ersin Sezer

YORUMLAR

  • 0 Yorum