FM 2021'de bizleri neler bekliyor?

Dünyanın en ünlü menajerlik oyunu Football Manager'ın yeni versiyonunda bizleri neler bekliyor? Oyunu başlat...

FM 2021'de bizleri neler bekliyor?
15 Kasım 2020 - 02:48
Football Manager serisi çoğumuz için çok anlam ifade eden bir oyundur. Bağımlılık yapmasıyla da meşhur olan serinin yeni oyunu olan Football Manager 2021'in de çıkmasına çok az bir süre kala ne gibi yenilikler var, ona bakalım dedik.

Yeni oyunda takımınız ilk yarı kötü bir performans sergilerse soyunma odasına sinirli bir şekilde girip su şişesi fırlatabileceksiniz artık. Bu en büyük özellik değil ama biz çok beğendik. 

Her zaman, her yerde sohbet

Oyunu hızlandıran ve en dikkat çeken özelliklerden birisi de 'Hızlı sohbet' eklentisi. Oyuncularınızla, koçlarınızla her zaman, her yerde bu özellik sayesinde iletişim halinde olabileceksiniz. 

Gazetecilerin sorularına dikkat

Konuşma demişken basın toplantıları da büyük bir değişime gitmiş. Gazetecilerle ilişkiniz bu oyunda çok daha önemli olacak. Nasıl cevaplar vereceğiniz de size kalmış. İster kavga edin, ister suyuna gidin. Ayrıca büyük maçlar öncesi basın toplantılarına istediğiniz futbolcuları da getirebiliyorsunuz. 

Yüz yüze görüşüp, tanışın

Güzel özelliklerden birisi de yüz yüze görüşme. Örneğin yeni bir futbolcu transfer edeceksiniz ama bu kimdir, neyin nesidir, huyu suyu nedir merak ediyorsunuz. Siz de o oyuncuyu ofise çağırıp yüz yüze konuşabileceksiniz. Yani bu oyunda artık menajerlik ofisiniz de çok önemli olacak.

En merak edilen kısımlardan birisi de maç anında ne gibi özellikler olduğu. Football Manager 2021, 'daha gerçekçi' bir oyun  yapısı vaad ediyor. İlk 11'inizi de kurarken yardımcı koçlarınız size özel rakip analizleri yapıyor. 

Takımınızla daha içli dışlısınız

Takım konuşmaları da değişmiş durumda. Soyunma odasına giriyorsunuz ve kaleciden başlayıp forvete kadar sayabiliyorsunuz. Yani konuşabiliyorsunuz... Su şişesi atabileceğinizi zaten söylemiştik. Geçmiş serilerde uzatmaya giden maçlarda takım konuşması yapılamıyordu. Şimdi penaltı atışları öncesinde bile takım konuşması yapabiliyorsunuz. 

Maç sırasında taktik ayarlamalarınızda artık daha kolay. Hem diziliş hem de oyunculara direkt konuşma gibi özellikleri daha hızlı ve kolay yapabileceksiniz gibi gözüküyor. Ayrıca VAR, Football Manager 2021'de de karşımıza çıkıyor. VAR kararlarını sizde stattan görebileceksiniz. 

Başarılarınız kutlamasız olmaz!

Football Manager serilerinde başarılı bir sezonu geride bırakınca kutlamayı nerede yapardınız? Odanızın içinde mi? Şimdi artık futbolcularınızla beraber seramonide kutlama yapabileceksiniz. Başarınızın emeklerini canlı canlı görebileceksiniz artık.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum