''Forvet için gol atmak çok önemli''

Fenerbahçe'nin Denizlispor karşısındaki kritik galibiyetinde büyük rol oynayan Mbawana Samatta, hem bu golün kendisi için önemini anlattı hem de şampiyonluk yarışı hakkında konuştu.

''Forvet için gol atmak çok önemli''
07 Nisan 2021 - 01:24 - Güncelleme: 07 Nisan 2021 - 01:26
Fenerbahçe'nin Denizlispor karşısındaki kritik galibiyetinde attığı golle büyük rol oynayan Mbawana Samatta, Fenerbahçe Televizyonu'na açıkamalarda bulundu.

Samatta attığı golün kendisi adına çok önemli olduğunu belirtirken şampiyonlukla ilgili de konuştu.

Denizlispor karşısındaki golünün önemini değerlendiren Mbawana Samatta, ''Forvet için gol atmak çok önemli. Attığım golle güven kazandım umarım daha fazlasını da atarım. Bu noktada herkese teşekkür ederim. Bu süreçte burada bulunan herkes bana çok fazla destek oldu. Herkes bana inandı. Bunu hem onların yüzünde gördüm hem de bana desteklerini ifade ettiler. Bende aynı şekilde bu performansı devam ettirmek istiyorum. Bana inanan insanların güvenini karşılıksız bırakmamak için kalitemi göstermek istiyorum'' ifadelerini kullandı.

Şampiyonlukla ilgili düşünceleri sorulan Samatta, ''Dürüstçe söylemek gerekirse aslında şu anda şampiyonlukla ilgili konuşmak istemiyorum. Bizler her zaman sonraki maçı düşünmek zorundayız. Bu maçlardan elde ettiğimiz galibiyetlerle zaten şampiyonluk kendisini gösterecektir, kendisi gelecektir. Biz buna %100 inanıyoruz. Şampiyonluk inancımız bizde %100 bir şekilde mevcut. Söylemiş olduğum gibi odaklanmamız gereken her zaman bir sonraki maç. Maç maç giderek devam etmek istiyoruz'' dedi.

Erol Bulut'un ardından göreve getirilen Emre Belözoğlu hakkında da konuşan golcü oyuncu ''Emre hoca gerçekten çok iyi ve takımına inanan bir insan. Bunu da her fırsatta ifade ediyor. Takımı için her zaman en iyisini isteyen birisi. Takımdaki oyuncular ve buradaki herkes bunu hissediyor. Kendisi de kalbiyle burada. Buradaki herkes kalbiyle bu tutkuyu yaşıyor ve Fenerbahçe için en iyisini istiyor.  Herkesin kalbi burada, çalışmak ve daha başarılı olmak için. Ve onlar özellikle Emre hoca dahilinde mümkün olan her şeyi, bütün başarıları elde etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Ve takımdaki herkes, buradaki çalışanlar bunu hissediyor. Pozitif bir hava var. Bunu hep birlikte hissediyoruz. Emre hoca takımı hak ettiği noktaya getirmek için elinden gelen mücadeleyi gösteriyor'' ifadelerini kullandı

YORUMLAR

  • 0 Yorum