Forvet transferinde rakip çıktı!

Forvet transferine yoğunlaşan Beşiktaş'ta gündeme tekrar Luuk de Jong gelirken siyah beyazlı takıma bu transferde rakip çıktı.

Forvet transferinde rakip çıktı!
28 Temmuz 2021 - 11:32
Forvet transferi girişimlerini sürdüren Beşiktaş, Luuk de Jong'u tekrar gündemine aldı. Siyah-beyazlıların Hollandalı golcüde en büyük rakibi ise PSV Eindhoven. Ancak iki kulübün Sevilla'ya sunduğu tekliflerin içerikleri birbirinden oldukça farklı. Beşiktaş, İspanyol ekibine satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sunarken, oyuncunun 2.5 milyon Euro olan maaşını karşılamayı taahhüt etti.

PSV Eindhoven ise 30 yaşındaki santrforu takımlarına kazandırmak adına Sevilla'ya bonservisiyle satın almayı teklif ederken, maaşının yarısını karşılamayı önerdi. Bu iki teklifi değerlendiren Sevilla'nın kısa süre içerisinde son kararını vermesi bekleniyor. Luuk de Jong'un önceliğinin ülkesi Hollanda'ya dönmek olduğu belirtilirken, Beşiktaş yönetimi oyuncuyu ikna etmeye çalışıyor.

Diego Godin transferinde son durum ne?

Dünyaca ünlü stoper Diego Godin ile prensip anlaşmasına varan Beşiktaş, 35 yaşındaki futbolcunun kulübü Cagliari ile uzun süredir pazarlık halinde.

İtalyan ekibinin başkanı Tommaso Giulini dün İstanbul'a geldi ve siyah-beyazlı yönetim ile görüştü. Beşiktaş'ın, oyuncunun bonuslarla birlikte 3.5 milyon Euro olan maaşının tamamını ödemesi gerektiğini söyleyen Giulini, "Sadece 1.5 milyon Euro öderiz" yanıtını alınca düşünmek için süre istedi. (Sabah)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum