Fred: 'Neden ben?'

İsmail Kartal’ın 86. dakikada Brezilyalı yıldızı kenara alması, Fred’in kendisini de fazlasıyla şaşırttı. Tecrübeli oyuncu, “Neden ben?” diyerek kenara geldi, Kartal, tercüman aracılığıyla kararını öğrencisine anlatmaya çalıştı.

Fred: 'Neden ben?'
20 Nisan 2024 - 08:38
Fenerbahçe, Olympiakos’a karşı Atina’daki ilk maçta 3-2 kaybetmişti. O karşılaşmada skor 3-0’ken Fred ve İsmail oyuna dahil olunca, Sarı-Lacivertliler farkı 1’e indirip tur umutlarını Kadıköy’e taşımıştı. İsmail Kartal, Fred ve İsmail’i oyuna geç soktuğu için eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Kadıköy’deki rövanşta maça damga vuran olaylardan birinin kahramanı yine Brezilyalı yıldızı. 87. dakikada oyuncu değişikliği sırasında tabelada numarasını gören tecrübeli oyuncu büyük şaşkınlık yaşadı.

'Neden ben hocam?'

Kenara el kol hareketleriyle tepkisini gösterip İngilizce, “Neden ben hocam?” diyerek İsmail Kartal’ın yanına geldi. Deneyimli çalıştırıcı da el hareketiyle öğrencisinden sakin olmasını istedi, tercüman aracılığıyla kararının nedenini anlatmaya çalıştı.

İsmail Kartal, maçtan sonra yaptığı açıklamada, Fred’i oyundan çıkarma hamlesine de değindi. Kartal, “Fred’le konuştuk. Uzun süredir sakatlığıyla mücadele ediyordu. Onu korumak ve daha dinlenmiş bir oyuncuyla mücadeleye devam etmek istedik” ifadelerini kullandı.(Fanatik)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum