FUTBOO | Fenerbahçe'deki 'Geri dönüş'lerin sırrı

Fenerbahçe, Kayserispor karşısında geri dönüşlerine devam etti ve bu sezon geriye düştüğü 16. Süper Lig maçında 16. puanı kazandı.

FUTBOO | Fenerbahçe'deki 'Geri dönüş'lerin sırrı
13 Haziran 2020 - 10:15 - Güncelleme: 13 Haziran 2020 - 12:30

FUTBOO | Süper Lig'in geri dönmesiyle birlikte, Fenerbahçe de geri dönüşlerine devam ediyor. Kayserispor karşısında geriye düşen Fenerbahçe, bir kez daha sahadan puan ya da puanlarla ayrılmayı başardı. Fenerbahçe, Kayserispor maçıyla birlikte Süper Lig'de geriye düştüğü maçlardan toplam 16 puan çıkarmayı başardı.

Belki de bu alanda Avrupa'nın en dikkat çeken takımları arasında da yer alan Fenerbahçe, bu sezon Süper Lig'de 16 maçta geriye düştü. Sarı-lacivertliler bu 16 maçın 8'inde geriye dönmeyi başararak sahadan en az 1 puanla ayrıldı.

Kayserispor'u Vedat Muriç ve Gustavo'nun golleriyle mağlup eden Fenerbahçe bu sezon geriye düştüğü 16 Süper Lig maçının 4'ünü kazanırken, 4'ünde de sahadan beraberlikle ayrıldı.

Fenerbahçe'nin bu sezon geriye düşüp puan ya da puanlarla sahadan ayrıldığı maçlar;

Başakşehir - Fenerbahçe: 1-2

Fenerbahçe - Ankaragücü: 2-1

Göztepe - Fenerbahçe: 2-2

Fenerbahçe - Gençlerbirliği: 5-2

Fenerbahçe - Alanyaspor: 1-1

Antalyaspor - Fenerbahçe: 2-2

Fenerbahçe - Denizlispor: 2-2

Fenerbahçe - Kayserispor: 2-1

Geçici olarak teknik direktörlük görevine Tahir Karapınar'ın getirildiği Fenerbahçe, geriye düştüğü diğer 8 maçta sahadan yenilgiyle ayrıldı. Sarı-lacivertli ekip 27 lig maçında şu ana kadar 12 galibiyet, 7 beraberlik, 8 mağlubiyetlik bir performans gösterdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum