Futboo günün bankoları | 21 Kasım

Futboo olarak 21 Kasım Cumartesi gününün iddaa bankolarını sizler için derledik.

Futboo günün bankoları | 21 Kasım
21 Kasım 2020 - 02:48 - Güncelleme: 22 Kasım 2020 - 04:02
FUTBOO | Futboo olarak 21 Kasım Cumartesi günü 'İddia' bankolarını sizler için değerlendirdik. Premier League, La Liga ve Serie A'dan birer maç seçtik.

21 Kasım Cumartes günü seçtiğimiz maçlar ve günün iki kuponu;
 
Villarreal - Real Madrid
La Liga'da sezonun sürpriz ekiplerinden Villarreal, şampiyonluk adaylarından real Madrid ile karşı karşıya geliyor. Elbette Real Madrid favori ancak işleri bu kez kolay olmayacak. 9 maçta 18 puan toplayan Villarreal'in Real Madrid karşısında sürpriz yapma ihtimali de var. Hatta belki bazılarımız için bu sürpriz de sayılmayacak. Real Madrid milil aradan önceki istikrarsız oyununu aşabilecek mi? Bunu aslında Villarreal maçıyla görmeye başlayacağız. Bu nedenle de milli ara sonrası ilk maçta Real Madrid'e güvenmek de pek doğru olmayacak. Real'in aşamadığı savunma zaafları var. Oynadıkları son 6 karşılaşmada da kalelerinde gol gördüler. Villarreal'in de iç sahada gol atmasını bekleyebiliriz. Çok kapanan, oyun tarzını bunun üzerine kuran bir takım da değil Villarreal. Bol gollü bir La Liga maçı izleyebiliriz. Futboo olarak bizim tercihim 2,5 üst olacak.
Futboo tercihi: 2,5 Üst
 
Spezia - Atalanta
Gasperini'nin Atalanta'sı bu sezon inişli çıkışlı bir grafik çiziyor. Şampiyonlar Ligi ve Serie A'da zaman zaman beklenmedik sonuçlar alabiliyorlar. Ancak ne olursa olsun ligin vasat ekiplerinden Spezia karşısında bütün sorunları aşarak 3 puana yakın olan taraflar. 8 puanı bulunan Spezia'nın kaybetmediği rakipler Udinese, Fiorentina, Parma ve Benevento! Sassuolo'ya, Milan'a ve Juventus'a da mağlup oldular. Rakiplerin kalitesi yükseldikçe Spezia puan alamıyor. Atalanta'nın da kalitesi rakibinin çok önünde.
Futboo tercihi: 2
 
Aston Villa - Brighton
Premier League'de bu sezon Aston Villa ilginç işler yapmaya devam ediyor. Ollie Watkins, Grealish gibi iki becerikli ismin önderliğinde gollü maçlar çıkaran Aston Villa, yine de çok güvenilir bir yapıya sahip değil. Brighton her ne kadar sezona pek iyi başlamasa da Graham Potter açık futbol oynatmayı seven bir teknik adam ve Aston Villa gibi dişlerine göre takımlara karşı kazanmaları sürpriz sayılmamalı. 'Aston Villa kazanır' demek çok iddialı olur, ancak bu maçta kazanan hangi taraf olursa olsun gollü bir maç bekliyoruz.
Futboo tercihi: 2,5 Üst

Futboo Günün Kuponu 1
Villarreal - Real Madrid | 2,5 Üst - 1,40
Spezia - Atalanta | İY 2 - 1,32
Aston Villa - Brighton | 2,5 Üst - 1,55
Man. United - WBA | 1 - 1,25
Toplam Oran: 3,58

Futboo Günün Kuponu 2
Fatih Karagümrük - Sivasspor | 2,5 Üst - 1,58
Beşiktaş - Başakşehir | 2,5 Üst - 1,52
Tottenham - Man. City | Ev sahibi 1,5 Üst - 2,40
Toplam Oran: 5,76

YORUMLAR

  • 0 Yorum