Futboo günün bankoları | 5 Aralık

Futboo olarak 5 Aralık Cumartesi gününün iddaa bankolarını sizler için derledik.

Futboo günün bankoları | 5 Aralık
05 Aralık 2020 - 02:07 - Güncelleme: 06 Aralık 2020 - 02:22
FUTBOO | Futboo olarak 5 Aralık Cumartesi günü 'İddia' bankolarını sizler için değerlendirdik. Premier League, La Liga ve Serie A'dan birer maç seçtik.

5 Aralık Cumartesi günü seçtiğimiz maçlar ve günün iki kuponu;
 
Galatasaray - Hatayspor
Süper Lig'de eksiklerine rağmen Çaykur Rizespor karşısında iyi bir performans gösteren Galatasaray, sahasında Hatayspor'u konuk ediyor. Fatih Terim'in öğrencileri son 5 lig maçında 4 galibiyet almayı başardı. Bir karşılaşmada da sahadan beraberlikle ayrıldılar. İyi formlarını Hatayspor karşısında da sürdürmeleri sürpriz sayılmaz. Hatayspor lige yeni çıkmasına rağmen iyi performansıyla dikkat çekiyor. Hatayspor'un en büyük problemi, deplasmanda gol bulması olarak dikkat çekiyor. Şu ana kadar deplasmanda sadece 1 gol atabildiler. Galatasaray zaman zaman savunmada sorun yaşasa da son haftalarda o bölgede de oyuncular performanslarını arttırdı. Zor gol bulan Hatayspor karşısında her açından üstün olan Galatasaray'ın kazanmasını bekliyoruz.
Futboo tercihi: Galatasaray kazanır
 
Kuponları oynayabileceğiniz sanal iddaa bayileri için tıklayın;
 
 
Sevilla - Real Madrid
Zidane ve öğrencileri için gerçek bir sınav olacak! Son 2 resmi maçında da sahadan yenilgiyle ayrılan, Şampiyonlar Ligi'nde son maçlar öncesi üst tura çıkması tehlikede olan Real Madrid, zor bir deplasmana çıkıyor. Sevilla dendiğinde hepimizin aklına 'Avrupa Ligi' geliyordur. Kırmızı-beyazlı kulüp gerçekten de Avrupa Ligi'nde son yılların en iyi performansını gösterdi. 2014'ten bu yana 4 kez Avrupa Ligi'ni kazandılar. Gelelim bu sezona; Sevilla şu an ligde Real Madrid'in 1 puan gerisinde. Kadro kaliteleri azımsanadak bir takım değiller elbette ancak bu maç Real Madrid için var olma havasında geçecektir. Zidane ve öğrencileri de artık bir reaksiyon vermeleri gerektiğinin farkında. Elbette zor bir deplasman ama kazanması gereken, buna ihtiyacı olan Real Madrid'e bir de böyle yüksek oran verilmişken, denemenizi öneriyoruz.
Futboo tercihi: Real Madrid kazanır
 
Juventus - Torino
Serie A'da derbi zamanı! Torino derbisinde Juventus ile Torino karşı karşıya gelecek. Eleştirilen ve liderin 6 puan gerisinde kalan Pirlo'nun çalıştırdığı Juventus, sahasında Torino'yu konuk ediyor. Juventus'un favori olduğu bir maç ancak hala bu tip maçlar için, böyle düşük oranlardan Juventus'a oynamak pek mantıklı görünmüyor. Juventus şu an sallantıda, atlatmaya çalışıyorlar ancak bu şartlarda 1,30'luk oran yeterli değil. En başında 'derbi' demiştik. Derbi demek hele bir de İtalya'daysa, tansiyon demek, bol faul demek, bol kart demek. Bizim de bu derbi için önerimiz kart bahisleri olacak. 5,5 kart üstü verilen oranı da düşününce gayet iyi duruyor. İki ekip arasındaki son 3 maçta çıkan toplam kart sayısının 19 olduğunu da belirtelim.
Futboo tercihi: 5,5 kart üst
 
 
Futboo Günün Kuponu 1
Galatasaray - Hatayspor | Ev saibi kazanır - 1,38
Sevilla - Real Madrid | Deplasman kazanır - 2,35
Juventus - Torino | 5,5 kart üst - 1,58
Toplam Oran: 5,12

Futboo Günün Kuponu 2
West Ham - Man. United | 2,5 gol üst - 1,55
Gençlerbirliği - Alanyaspor | 2,5 gol üst - 1,48
Cadiz - Barcelona | Cadiz gol atar - 1,62
Toplam Oran: 3,71
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum