G.Birliği - Fenerbahçe muhtemel 11'ler    

Fenerbahçe, Süper Lig'de 2020-2021 sezonun 9. haftasında Gençlerbirliği ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

G.Birliği - Fenerbahçe muhtemel 11'ler    
21 Kasım 2020 - 03:06 - Güncelleme: 21 Kasım 2020 - 20:24
Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun 9. haftasında Gençlerbirliği ile Fenerbahçe kozlarını paylaşacak.

Eryaman Stadyumu'nda saat 16:00'da oynanacak karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Gençlerbirliği: Nordfeldt- Arda Kızıldağ, Toure, Diego, Polomat, Berat Özdemir, Piris, Ayite, Candeias, Furman, Sio

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Lemos, Marcel Tisserand, Serdar Aziz, Caner Erkin, Luiz Gustavo, Ozan Tufan, Sosa, Mert Hakan (Pelkas), Perotti, Samatta
 

Eksikler

Gençlerbirliği: Salih Dursun, Stancu, Johansson

Fenerbahçe: Harun Tekin, Gökhan Gönül

Takımların son durumu

Ligin üçüncü haftasında sürpriz bir şekilde Beşiktaş'ı mağlup ederek dikkat çeken Gençlerbirliği, sonraki 4 maçında yalnızca 1 puan alabildi. Başkent ekibi, Fenerbahçe maçı öncesi Mert Nobre ile yolları ayırdı ve Mustafa Kaplan ile yola devam etme kararı aldı. Bu değilikliğin sahaya nasıl yansıyacağını göreceğiz.

Kadıköy'de ağır uyarı

Süper Lig'de ilk 7 haftada mağlubiyet almayan Fenerbahçe, son hafta Kadıköy'de Konyaspor'a mağlup oldu. Sarı-lacivertlilerde 2-0'lık yenilgiden daha çok ortaya konan oyun ve tepkisizlik eleştirildi. Milli arada Erol Bulut'un bu sorunu nasıl çözdüğü ve ve sahaya nasıl bir planı yansıtacağı merak ediliyor.

Fenerbahçe 6-1 önde

Fenerbahçe ile Gençlerbirliği arasında oynanan son 10 maçın 3'ü berabere biterken 6 karşılaşmayı sarı-lacivertliler kazandı. Başkent ekibi ise 1 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum