G.Saray'a kötü haber!

Süper Lig'in 17. haftasında Ankaragücü ile karşılaşacak Galatasaray'da sakatlık şoku yaşanıyor. Sol bekte forma giyen ve uzun süre sahalardan uzak kalacak Kazımcan Karataş'ın ardından bir isimden daha kötü haber geldi.

G.Saray'a kötü haber!
02 Ocak 2023 - 12:52 - Güncelleme: 02 Ocak 2023 - 12:54
Galatasaray 'da Ankaragücü maçı öncesi sakatlık şoku yaşanıyor. Sarı-Kırmızılı takımda sol be Kazımcan Karataş kısa süre önce ciddi bir sakatlık yaşamış ve uzun süre sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Galatasaray'a bir isimden daha kötü haber geldi.

Hazırlıklar başladı

Galatasaray, Süper Lig’in 17. haftasında MKE Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, top kapma çalışmasının ardından çift kale maçla sona erdi. Sarı-Kırmızılı takım bugün yapacağı idmanla MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Galatasaray'da son dönemde dikkat çeken performansa imza atan Kazımcan Karataş İstanbulspor'la oynanan ve 2-1 kazanılan mücadelede sakatlık yaşamıştı. Genç sol bekin 2-3 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Emre Taşdemir'den kötü haber

Galatasaray'da bu sezon Karagümrük, Beşiktaş ve Fatih Karagümrük maçlarında süre alan Emre Taşdemir yeniden sakatlandı. Kazımcan Karataş'ın ardından Okan Buruk bir sol bekini daha kaybetti. Emre Taşdemir'in Ankaragücü ve Fenerbahçe maçlarında forma giymesi beklenmiyor.

Tek alternatif Aanholt

Galatasaray'da kadroda elde kalan tek sol bek alternatifi Patrick van Aanholt görünüyor. Okan Buruk bu sezon zaman zaman bu bölgede Leo Dubois'e de şans verdi. Sol ayaklı Berkan Kutlu da milli takım ve Galatasaray'da zaman zaman sol bekte şans buldu.(Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum