G.Saray'da hedef Niasse-Ivanoviç

Levent Nazifoğlu transferde müjdeyi verdi

G.Saray'da hedef Niasse-Ivanoviç
27 Ekim 2016 - 09:00

Levent Nazifoğlu transferde müjdeyi verdi. Chedjou’nun devre arasında ayrılması halinde savunmaya bir takviye yapacaklarını açıklayan Nazifoğlu, bir de forvet oyuncusu almayı düşündüklerini dile getirdi.

Galatasaray transferde yine hareketli günler yaşıyor... Riva ve Florya’nın satış projesinin onaylanması sonrası kadroyu güçlendirmek için kolları sıvayan Sarı-Kırmızılılar, işe devre arasından itibaren başlayacak.

Öncelikle eksik görülen bölgeleri takviye etmeye hazırlanan Galatasaray Yönetimi’nde, konuyla ilgili olarak Levent Nazifoğlu önemli bir açıklama yaptı.

Türkiye Kupası’ndaki Dersimspor galibiyeti sonrası konuşan Nazifoğlu, öncelikle Chedjou’nun devre arasında takımdan ayrılması halinde bir stoper alacaklarını söyledi. Kamerunlu savunmacıya özellikle Fransız ve Çin kulüplerinden büyük ilgi var. Yönetim, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Chedjou’dan bonservis bedeli kazanırken, aynı zamanda yıllık 2.5 milyon Euro olan maliyetinden de kurtulmak istiyor.

Riekerink de onayı verdi

Nazifoğlu’nun bir diğer sürprizi de forvet konusundaydı. Nantes’tan kiralanan ancak geçirdiği ameliyatın ardından bir türlü toparlayıp takıma katılamayan Sigthorsson’dan artık umudun kesildiğini gösteren Nazifoğlu, imkanlar dahilinde bir forvet takviyesi yapmayı düşündüklerini dile getirdi.

Teknik direktör Riekerink’le yapılan toplantı sonucu verilen bu kararlar doğrultusunda da kolların sıvandığı ve görüşme aşamasına geçildiği bildirildi.

Niasse haber bekliyor

18 milyon Euro’ya gittiği Everton’da kadro dışı kalan ve yedek takımla birlikte hazırlıklarına devam eden Oumar Niasse, İngiltere’den ayrılmak için artık gün sayıyor.

Galatasaray’ın ilgisinden haberdar olan Senegalli forvet, transferine izin verilmesi için Everton yetkililerine haber gönderdi. Ancak bu transferden büyük zarar edecek olan Everton cephesi, şimdilik oyuncuyu kiralık vermeyi düşünüyor.

Galatasaray Yönetimi bu fikre de sıcak bakıyor. 26 yaşındaki futbolcunun satın alma opsiyonuyla kiralanması gündemde.

Ivanovic’te uygun zemin

Chelsea’deki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Branislav İvanovic, Galatasaray’ın gündemindeki adaylardan biriydi.

Ancak Sırp savunmacının düzenli olarak 11’de oynaması işleri zorlaştırıyordu. Ne olduysa hocası Conte’nin kararından sonra oldu. Chelsea’de 3’lü savunmaya geçiş yapan İtalyan hoca, artık İvanovic’i kadroya bile almıyor.

Süreci yakından takip eden Galatasaray Yönetimi de bu durumu fırsata çevirip araya girmeye hazırlanıyor. 32 yaşındaki futbolcu sağ bekin yanı sıra stoper olarak da oynayabiliyor.

: Fanatik