G.Saray'da Kerem, Marcao ve Mohamed satılık mı?

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu, Marcao ve Mostafa Mohamed'e transferde yoğun bir ilgi olsa da yeni başkan Dursun Özbek, bu futbolcuları satmayı düşünmediklerini söyledi.

G.Saray'da Kerem, Marcao ve Mohamed satılık mı?
14 Haziran 2022 - 12:37
Bu sezon özellikle UEFA Avrupa Ligi’nde sergiledikleri performanslarla parlayan Marcao, Kerem Aktürkoğlu ve Mostafa Mohamed’e Avrupa’dan ciddi transfer teklifleri geliyor. Sevilla Marcao’ya, Lyon da hem Kerem hem Mostafa Mohamed’e talip. Oyuncuların transferlerini gerçekleştirmek için Galatasaray’daki başkanlık seçiminin bitmesini bekleyen iki kulübün birkaç gün içinde yeni yönetimle temasa geçmesi bekleniyor. 

Camianın üç futbolcuyla ilgili tavrını merak ettiği başkan Dursun Özbek’in kararı ise net. Özbek, “Kerem, Marcao ve Mostafa Mohamed’i satacak mısınız?” diye soranlara verdiği cevap şu şekilde;

''En iyi oyuncularımı neden satayım?''

"Bir transfer söz konusu olduğunda biz öncelikle futbolculara sorarız; eğer gitmek isterlerse teklifleri masaya koyar düşünürüz. Onun dışında bizim bu futbolcuları satma gibi bir niyetimiz kesinlikle yok. Kaldı ki üçü de bu sezon gayet başarılıydı. En iyi oyuncularımı neden satayım? Biz, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında şampiyon olacak bir kadro kurmak istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda Kerem, Marcao ve Mostafa Mohamed’e ihtiyacımız var. Olağanüstü teklifler gelmediği sürece üç oyuncuyu da satmayı düşünmüyoruz." (Spor Arena / Ali Naci Küçük)

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum