G.Saray, prensip anlaşmaya vardı! Torreira'nın partneri...

Galatasaray, Stuttgart'ta forma giyen gurbetçi oyuncu Atakan Karazor ile prensipte anlaşmaya vardı. Alman kulübü ikna edilirse 27 yaşındaki orta saha oyuncusu sarı-kırmızılı formayı giyecek.

G.Saray, prensip anlaşmaya vardı! Torreira'nın partneri...
10 Mayıs 2024 - 11:21 - Güncelleme: 10 Mayıs 2024 - 11:25
Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci şampiyonluğu için gün sayan Galatasaray, gelecek sezonun ilk transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, prensip anlaşmasına vardığı gurbetçi yıldızın, kulübünü ikna etmeye çalışıyor.

Torreira'nın yanında oynayacak

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan ve önceliği sağ bek ve orta sahaya veren Galatasaray yönetimi, Torreira’nın partnerini buldu.

Fatih Demireli görüşmelere başladı

Ndombele’den beklenen performansı alamayan Okan Buruk’un, Almanya'da Stuttgart forması giyen Atakan Karazor’u istediği belirtilirken, Galatasaray’ın AR-GE sorumlusu Fatih Demireli’nin oyuncuyla görüşmelere başladığı bildirildi. Ayrıca Erden Timur'un da bu transfer gelişmesini yakından takip ettiği belirtildi.

Bundesliga ekibinden yıllık 400 bin euro kazanan Atakan’ın Galatasaray’dan 2 milyon euro kazanacağı bilgisi verilirken, 27 yaşındaki önlibero için 10 milyon euro bonservis bedeli belirleyen Stuttgart’la pazarlıkların devam ettiği kaydedildi.

Hocasından şartlı onay

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne gitmeyi garantileyen Stuttgart’ta 35 maçta forma giyen Atakan Karazor 3 asist yaparken 41 yaşındaki teknik adam Sebastian Hoenes’in, Sportif Direktör Fabian Wohlgemuth’a "Atakan’ın yerini dolduracaksak bu transfere onay verebilirim" dediği kaydedildi.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Stuttgart AR-GE sorumlusu Ali Adman, Atakan Karazor için "Torreira kısa boylu, mücadele gücü yüksek çok tecrübeli bir futbolcu. Atakan ise 1.92 boyunda uzun adımlı bir oyuncu, ikisi iyi birbirini tamamlayacaktır" ifadelerini kullandı.

(Kontraspor)

YORUMLAR

  • 0 Yorum