'G.Saray rekorları kıracak'

Süper Lig'de Giresunspor'u 4-0 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

'G.Saray rekorları kıracak'
28 Ocak 2023 - 21:47
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Lig'in 21. haftasında Giresunspor'u 4-0 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

İşte Okan Buruk'un açıklamaları;

Giresun halkına teşekkür edeceğim. Bugün burada çok güzel bir ortam vardı, çok güzel karşılandık. Çevre illerden ve buradan tribüne gelen Galatasaray taraftarlarına da teşekkür ediyorum

Kıymetli bir 3 puan

Rakibe verdiğimiz bazı pozisyonlar vardı. Bunlardan skor üretemediler belki ama bu maçta rakibe verdiğimiz bu fırsatlar üzerine çalışmamız gerekiyor. Rekorlar kıracak bir oyuncu grubu var. Bu rekorları kıracak Galatasaray Kulübü. Bugün çok kıymetli bir 3 puan aldık. Enerjimiz üst düzeydeydi, gireniyle çıkanıyla tüm oyuncularım disiplinden kopmadan mücadele ettiler. Onlara da teşekkür etmek istiyorum

Önemli olan şampiyonluk

Bizim için önemi olan şampiyon olmak. Bu yolda giderken rekorlar kırılabilir, Galatasaray tarihine yazılıyor bunlar. Elbette çok mutlu oluyorum, ailem mutlu oluyor. Dursun Başkan, bize göre ağır bir ceza aldı. Giresun onun memleketi ve burada bizimle olamadı. Bu galibiyeti ona hediye ediyoruz.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum