G.Saray sonrası Benfica'dan Gedson Fernandes kararı

Sezon başında Galatasaray'ın kadrosuna katmak için yoğun çaba sarfettiği Gedson Fernandes için Benfica, yeni sözleşme düşünüyor.

G.Saray sonrası Benfica'dan Gedson Fernandes kararı
21 Eylül 2021 - 15:15
Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Galatasaray forması giyen Gedson Fernandes, yaz transfer döneminin de en çok konuşulan isimlerinden biri olmuştu. İsmi Galatasaray ve Beşiktaş ile anılan Gedson'a gelen teklifler sonrası Benfica, sözleşmesinde iyileştirmeye gitme kararı aldı. 

A Bola'nın haberine göre Gedson Fernandes, 2018'de imzaladığı ve 2023'te sona erecek sözleşmesi kapsamında Benfica'dan yıllık 540 bin Euro ücret kazanmakta. Galatasaray'ın çok daha iyi bir sözleşme teklifi sunmuş olması nedeniyle Portekiz ekibi, Gedson Fernandes'in sözleşmesini yenilemeyi planlıyor. 

Galatasaray, 2020-21 sezonunun ikinci yarısı için Gedson Fernandes'i kiralarken Portekizli oyuncu sezonun ikinci yarısı adına 650 bin Euro kazanmıştı. Gedson Fernandes'in Galatasaray'a transferinin başarısız olması Benfica'nın onu kadroda tutabilmesi adına bir ücret iyileştirmesi yapması gerekliliğini doğurmuş durumda. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum