Galatasaray 3 puanı aldı Marcao'yu kaybetti

Galatasaray'ın golleri (Diagne 2 penaltıdan) ve Emre Akbaba'dan geldi. Sarı kart gören Marcao gelecek hafta oynanacak Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düştü.

Galatasaray 3 puanı aldı Marcao'yu kaybetti
06 Nisan 2019 - 21:03

Spor Toto Süper Lig'in 27. Hafta maçında Galatasaray kendi sahasında evkur Yeni Malatyaspor'u 3-0 yenerek şampiyonluk yarışını sürdürdü.

Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan mücadelenin 34. dakikada sarı-kırmızılı takımın Feghouli ile bulduğu gol, atağın başlangıcının ofsayt olması nedeniyle iptal edildi.

45. dakikada Linnes'in ceza alanı içinde düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı gole çeviren Mbaye Diagne Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi.

50. dakikada Linnes'in pasında Emre Akbaba farkı ikiye çıkarttı: 2-0

Mücadelenin 89. dakikasında sarı-kırmızılı takım ikinci kez penaltı kazandı ve Diagne ikinci penaltıyı da gole çevirerek maçın skorunu tayin etti: 3-0

Bu arada hakem Yaşar Kemal Uğurlu'dan sarı kart gören Marcao gelecek hafta oynanacak Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düştü. Sarı-kırmızılı takımda Yeni Malatyaspor'la oynanan Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında kırmızı kart gören Luyindama da derbide cezalı.

Bu sonucun ardından puanını 55'e çıkartan Galatasaray, bir maç fazlasıyla lider Medipol Başakşehir'le aradaki farkı da 3'e indirdi.

Evkur Yeni Malatyaspor ise haftayı 37 puanla kapattı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum