Galatasaray 4 yıldız daha alıyor iddiası

UEFA Avrupa Ligi’nde şok bir biçimde elenen Galatasaray, bir hafta içinde bomba üzerine bomba patlatmaya hazırlanıyor

Galatasaray 4 yıldız daha alıyor iddiası
28 Temmuz 2017 - 13:52

Başkan Dursun Özbek’in bahsettiği ‘transfer uçakları’ bir hafta içinde 4 kez İstanbul’a inecek. Bu uçaklardaki isimler Feghouli, Ndiaye, Fernando ve Volkan Şen olacak.

YILDIZLAR ‘TAMAM’

Transfere son hız devam eden Galatasaray’da dünyaca ünlü iki yıldız Galatasaray kadrosuna katılmak üzere. Birinci hedef Feghouli’nin kendisini 3.3 milyon Euro’dan 4 yıllık sözleşmeye, kulübü West Ham’ı da 4 milyon Euro’luk bonservise ikna eden Cimbom, bu transferde bir sürpriz yaşamayacak. Hedefteki bir başka yıldız Fernando’nun kulübü Manchester City ile de anlaşan yönetim, futbolcuyu İstanbul’a getiriyor.

SÜPER LİG’DEN İKİ İSİM

Ancak Galatasaray’da transfer bu iki isimle de bitmeyecek. Süper Lig’den de oyuncu alacak Galatasaray, uzun pazarlıklardan sonra Badou Ndiaye konusunda Osmanlıspor ile anlaştı. Futbolcu için 7 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek. Sarı kırmızılılar’ın bir diğer bombası ise Fenerbahçe’den ayrılan Volkan Şen oldu. ‘İmza parasından vazgeçersen, senelik 1.5 milyon Euro’ya transfer olursun’ diye yöneticilere Volkan, olumlu yanıt verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum