Galatasaray'a 3. Danimarkalı da yolda! Sol bek...

Galatasaray, Van Aanholt yerine alternatif sol bek arayışlarına girerken listeye giren son isim Kopenhag formasını giyen Victor Kristiansen oldu.

Galatasaray'a 3. Danimarkalı da yolda! Sol bek...
21 Ekim 2022 - 13:10
Galatasaray'ın 7-0'lık Kastamonuspor maçında gözler Hollandalı sol bek Patrick Van Aanholt'un üzerindeydi. Hollandalı sol bek ligde oynanan son maçta kadroya alınmamıştı. Okan Buruk, Kastamonuspor maçında Van Aanholt'a şans verdi fakat Hollandalı'nın performansı yine beğenilmedi. Okan Buruk'un performansı yüzünden ligde vazgeçtiği yıldız isim kupada da bekleneni veremedi.

Son olarak 7-0 biten GMG Kastamonuspor maçında takımın en kötüsü olan ve taraftarların tepkisini toplayan Van Aanholt konusunda teknik direktör Okan Buruk da tüm umudunu kaybetti. Tecrübeli hocanın sol bek transferi için raporunu verdiği ve yönetimin çalışmalara başladığı öğrenildi. Takvim'de yer alan habere göre Galatasaray'ın listesinin ilk sırasında Kopenhag formasını giyen Victor Kristiansen yer alıyor. 19 yaşındaki Danimarkalı futbolcu, ülkesinin U21 milli takımında sarı-kırmızılı stoper Mathias Ross ile beraber forma giyiyor.

Victor Nelsson ile aynı menajerlik şirketi

Kristiansen'in Victor Nelsson'la aynı menajerlik şirketine sahip olması da dikkatleri çekiyor. Kulübüyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç yıldızla Avrupa'nın 5 büyük liginden çok sayıda takımın ilgilendiği belirtiliyor. Victor Kristiansen bu sezon Trabzonspor'a karşı Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda mücadele etmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum