Galatasaray'a 50 milyon euro'luk teklif!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'a Suudi Arabistan'dan, toplam 50 milyon euro'luk iki flaş teklif geldi.

Galatasaray'a 50 milyon euro'luk teklif!
20 Temmuz 2023 - 11:44
Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da bir yandan da ayrılacak isimler hakkında çarpıcı gelişmeler yaşanıyor.

Suudi Arabistan'dan, sarı-kırmızılıların İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo için 35 milyon euro'luk serbest kalma maddesini ödemeye hazır olan 4 takım bulunuyor. Ancak İtalyan futbolcu, hem genç yaşı hem de gelecek kariyerini düşünmesi nedeniyle Sarı-Kırmızılı ekipten ayrılmaya sıcak bakmıyor. Yani 24 yaşındaki oyuncunun, şu anda takımdan ayrılması pek olası gözükmüyor.

Morutan'a 15 milyon euro'luk teklif

Öte yandan geçen sezon kiralık olarak Pisa'da görev yapan Olimpiu Morutan'ın da talibi bir hayli fazla. Tutto Mercato'nun haberine göre; Rumen orta saha oyuncusu için 15 milyon euro'luk bir teklif geldiği öne sürüldü. Yönetimin ise bu teklife sıcak baktığı ve oyuncunun da gitmek istemesi halinde transferin gerçekleşme ihtimalinin hayli yüksek olduğu kaydedildi.

Sezon istatistikleri

Geçtiğimiz sezonu Serie B ekiplerinden Pisa'da geçiren Olimpiu Morutan, çıktığı 35 lig maçında 6 gol 8 asist kaydederken, Nicolo Zaniolo sezonun ikinci yarısında Galatasaray ile çıktığı 10 maçta 5 gol kaydetti.

(Fanatik)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum