Galatasaray'a bir ayrılık şoku daha!

Östersunds karşısında Avrupa'ya veda eden Galatasaray'da Podolski, Bruma ve Sneijder'in ardından bir ayrılık şoku daha yaşanıyor.

Galatasaray'a bir ayrılık şoku daha!
21 Temmuz 2017 - 10:35 - Güncelleme: 21 Temmuz 2017 - 10:48

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda 2-0'ın rövanşında Östersunds ile 1-1 berabere kalarak Avrupa'ya havlu atan Sarı-Kırmızılılar'da adı daha önce Benfica ile ayrılan Sinan Gümüş takımdan ayrılıyor. 

BeIN SPORTS'un haberine adı ciddi şekilde Benfica ile anılan Sinan'ın Sarı-Kırmızılı ekipten ayrılacağı iddia edildi. 23 yaşımdaki oyuncunun yeni adresinin Benfica olmayacağı belirtilirken Almanya ve İtalya'dan talipleri olduğunun altı çizildi. 

ZAM İSTEMİŞTİ

2014'te Galatasaray'a transfer olan Sinan Gümüş, geçtiğimiz sezonun son döneminde gösterdiği başarılı performansla maaşına zam yapılmasına talep etmişti. Ancak Sarı-Kırmızılılar 23 yaşındaki oyuncunun bu talebini karşılamamıştı. 


9 GOLE KATKI SAĞLADI

Geçtiğimiz sezon üç kulvarda sarı-kırmızılı formayı giyen Sinan, 7 kez ağları sarsarken 2 de asist yaptı. 

ÜÇ ÖNEMLİ İSİME VEDA EDİLMİŞTİ

Önemli transferlerle kadrosunu güçleniren Galatasaray, çok büyük yıldızlarına da veda etti. Sarı-Kırmızılılar'da Lukas Podolski, Bruma ve son olarak Wesley Sneijder takımdan ayrılan önemli isimler oldular. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum