Galatasaray'a FFP müjdesi!

Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz, Financial Fair Play'den çıkış yaptıklarını açıklarken UEFA'ya teşekkür etti.

Galatasaray'a FFP müjdesi!
18 Haziran 2021 - 16:20
Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı yaşanırken Mustafa Cengiz'den Financial Fair Play müjdesi geldi. Cengiz, UEFA ile anlaşmanın daha bir yılı olmasına rağmen FFP'den çıkıldığını açıkladı.

Açıklamalarda bulunan Mustafa Cengiz, ''Yatağımdan kalktım ve sizi mutlu etmek için bu haberi vermek istedim. Daha 1 yılımız olmasına rağmen FFP'den çıkış yaptık. UEFA'ya çok teşekkür ederim. 1 yıl önceden FFP'den çıkan ilk kulüp olduk.'' sözlerini kullandı.

''Çekildim diyorum, yine bana çatıyorlar''

Başkanlık seçimleri hakkında da konuşan Cengiz, ''Galatasaray'ın huzura ihtiyacı var. Ben hiçbirinin aleyhine konuşmadım. Özellikle konuşmadım. Seçimin düzgün ilerlemesini istedim. Ben geldim geçtim. Burada önemli olan iyi niyetli anılmak. Kimseye düşman değilim. Bütün adaylar değerli, bütün adayların listelerinde çok değerli arkadaşlar var. Birbirlerine çatmasınlar zaten sadece bana çatıyorlar. Yahu çekildim diyorum yine bana çatıyorlar. Bana çatın ama birbirinize sert yapmayın. Benim için tüm adaylar değerli. Hepsi Galatasaray için yola çıkıyor, başka hesapları olacaklarını düşünmüyorum.'' dedi.

Kulüpte barış ortamı olması gerektiğini belirten Mustafa Cengiz, ''Benim gücüm Galatasaray camiası ve sizlerin varlığı. Kötü söz söyleyenler de oldu, herkes kendi destanını yazar. Camia bugünlerde çok gergin. Ben bu duruma üzülüyorum. Bütün camiada huzur istiyorum. Bir kavga ve laf sokma, bu beni rahatsız ediyor.'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum