Galatasaray'a İskoçya'dan sürpriz kanat transferi

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın gündemine Rangers'ın sol kanatta forma giyen Ryan Kent dahil oldu.

Galatasaray'a İskoçya'dan sürpriz kanat transferi
13 Temmuz 2022 - 11:30
Galatasaray, kenar oyuncu takviyesi için rotasını İskoçya’ya çevirdi. Sarı-kırmızılılar, Rangers'ın sol açıktaki yıldızı Ryan Kent için harekete geçti.

Kerem ve Yunus'la kanatlarda fark yaratmak isteyen yönetim, İngiliz oyuncu ile kadroyu zenginleştirecek. Rangers forması giyen 25 yaşındaki İngiliz oyuncu için sarı-kırmızılılar temaslarına başlarken, 1 sezon kontratı kalması nedeniyle İskoç ekibi uygun bir bonservis ile ayrılmasına sıcak bakıyor.

Piyasa değeri 17.5 milyon euro

Sarı-kırmızılı yöneticiler, oyuncuyu ikna etmek için temaslarını sürdürürken bir taraftan da İskoç ekibinin idarecileri ile bonservis görüşmelerine başladı. Piyasa değeri 17.5 milyon Euro olsa da G.Saray'ın belirlediği ücret bonuslarla birlikte 7-8 milyon Euro...

Freiburg, Bristol, Barnsley, Coventry ve Rangers'ta kiralık oynayan Kent'i, Eylül 2019'da İskoç ekibi Liverpool'dan 7 milyon 200 bin Euro'ya almıştı. Sol kanat ve forvet hattında görev yapabilen İngiliz oyuncu, geçtiğimiz sezon Rangers ile İskoçya şampiyonluğuna ulaşmayı başarmıştı. (Sabah)

YORUMLAR

  • 0 Yorum