Galatasaray'a Nagatomo şoku

Bursaspor ve Schalke maçlarında sakatlıklar nedeniyle büyük sıkıntı yaşayan Galatasaray'a bir kötü haber de Yuto Nagatomo'dan geldi. Schalke 04 ile oynadığı maçta göğsüne gelen darbeyle sakatlanan Nagatomo'ya akciğer sönmesi teşhisi konuldu.

Galatasaray'a Nagatomo şoku
25 Ekim 2018 - 14:16 - Güncelleme: 25 Ekim 2018 - 15:06

Spor Toto Süper Lig'deki Bursaspor ve Şampiyonlar Ligi'ndeki Schalke maçlarında sakatlıklar nedeniyle büyük sıkıntı yaşayan Galatasaray'a bir kötü haber de Yuto Nagatomo'dan geldi.

Dün Schalke 04 ile oynanan Şampiyonlar Ligimaçında göğsüne gelen top sonrası sakatlanan ve Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasında takımdaki yerini alamayacak olan Japon sol bekle ilgili Galatasaray Kulübü'nden şu açıklama yapıldı:

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, saha kenarında yapılan ilk muayenesinde sağlık heyetinin riskli bir durumu fark etmesinin ardından Yuto Nagatomu'nun hastaneye sevk edildiği kaydedilerek, şu ifadeler kullanıldı:

"Hastanede yapılan ilk değerlendirmede oyuncumuza aldığı darbeye bağlı olarak pnömotoraks (akciğer sönmesi) teşhisi konmuş olup, duruma müdahale edilerek oyuncumuzun akciğerine tüp uygulanmıştır. Durumu iyi olan ve birkaç gün hastanede takipleri devam edecek oyuncumuzla ilgili ileri bir tedavi gerekip gerekmeyeceği yapılacak değerlendirme sonrası netleşecektir."

YORUMLAR

  • 0 Yorum