Galatasaray'a transfer müjdesi

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Av. Dr. Rezan Epözdemir, GS TV'de yaptığı açıklamada transferler ve Fatih Terim'in yeni sözleşmesiyle ilgili konuştu.

Galatasaray'a transfer müjdesi
03 Temmuz 2021 - 01:54
Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Av. Dr. Rezan Epözdemir, Fatih Terim'in sözleşmesi ve transfer konularıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

GS TV'de katıldığı programda konuşan Rezan Epözdemir, transfer yasaklarının kalktığını ve transferlerin kısa sürede açıklanacağını dile getirdi.

Epözdemir yaptığı açıklamada  'Transfer yasağında bir Igor Tudor ve Oğulcan Çağlayan problemimiz vardı. Tudor ile ilgili kesinleşmiş, ödenmesi gereken 840 bin Euro’luk bir borç vardı. Transfer tahtamız bu yüzden kapalıydı. Onu ödedik. Oğulcan Çağlayan bakımından da yaklaşık 1 milyon 400 bin Euro’luk Rizespor ile bir hukuki itilaf vardı. UÇK’dan karar çıkmıştı. Tahkim de onamış. Dolayısıyla transfer tahtamız 1 milyon 400 bin Euro’luk bu tazminat nedeniyle kapalıydı. Dolayısıyla biz önce TFF Yönetim Kurulu’na başvurduk. Tahkim Kurulu’na başvurduk. Bu konuda da bir müjdeli haber vereyim: Tahkim Kurulu itirazımızı kabul etti. Bunun çekişmeli bir alacak olduğunu iddia ettik. Belki de Türk futbol tarihinde ilk kez böyle bir karar oldu. Tahkim Kurulu itirazımızı kabul etti ve transfer yasağımızı kaldırdı. An itibarıyla artık transferlerin resmiyete döküleceği günler yaşanabilecek. Galatasaraylılar müsterih olsun. Başkanımız ve hocamız çok çalışıyorlar. Bizler de kendilerine yardımcı olmaya gayret ediyoruz. En kısa sürede bu transferler resmiyete dökülecek'' ifadelerini kullandı.

Fatih Terim ile yeni sözleşme

Fatih Terim ile imzalanacak sözleşmeyle ilgili de konuşan Epözdemir, ''Sevgili hocamız Fatih Terim ile çok ciddi bir birliktelik ve çalışma var. Galatasaray efsanesi olarak geldi Florya’da çalışıyor. Fiili ve fiziki imzaların ehemmiyeti yok önemli olan gönüllerdeki imza. Bu konuda bir sorun, sıkıntı yok. Dediğim gibi dün itibariyle hukuki sıkıntıları aştık. En kısa sürede meseleyi resmiyete dökeceğiz. Önemli olan gönüllerde imzanın atılması. Florya’da bir bahar havası var. Hocamız, Sayın başkanımız olağanüstü bir uyum içerisinde kıymetli yönetim kurulu üyelerimizle birlikte çalışıyoruz. En kısa sürede imza gelecektir'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum