Galatasaray'a transferde kötü haber

orta sahaya oyuncu arayışını sürdürüyor. Lemina'nın Fulham'a imza atmasının ardından ilk şoku yaşayan Galatasaray'a transferde bir darbe daha geldi.

Galatasaray'a transferde kötü haber
04 Eylül 2020 - 11:16
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, ligin başlamasına az bir süre kala orta sahaya transfer beklerken olumsuz gelişme yaşandı. Milliyet'ten Nevzat Dindar'ın haberine göre uzun süredir merkez orta sahaya takviye yapmaya çalışan Galatasaray'a yeniden renklerine bağlamak istediği Jean Michael Seri’den kötü haber geldi.

Premier Leauge'e yükselen Fulham, geçtiğimiz günlerde Mario Lemina'yı kadrosuna katmasına rağmen Seri’yi sarı-kırmızılı kulübe vermeme kararı aldı. İngiliz ekibi, Mario Lemina transferinden sonra orta alanda oluşan geniş rotasyona karşın Seri’yi Galatasaray’a kiralamayı kabul etmedi.

İngiliz idarecilerin, “Biz Seri’yi size satın alma opsiyonu ile verdik. (18 milyon euro) Ocak ayında Napoli ve Lyon bize bu bonservis bedelini ödemeyi kabul ettiler ama Seri’yi bırakmadınız.

Kapıyı kapadılar 

Şimdi o teklifi dahi alamıyoruz. Seri’yi alacak kulüp, ancak bonservisi ile birlikte transfer edebilir" diyerek, sarı-kırmızılı kulübe kapıyı kapattığı belirlendi.

Galatasaray’da bu gelişme üzerine Seri transferi tamamen kapandı. Sarı-kırmızılılar, İngiltere pazarından genç isimler için ise çalışmalarını sürdürüyor. İngiltere’de bu sene transferin Türkiye ile aynı tarihte kapanması ve bu tarihten sonra da 16 Ekim’e kadar ülke içinde transferlerin yapılabilecek olması Galatasaray’ın planlarını olumsuz yönde etkileyebilir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum