"Galatasaray'a yakışan futbol vardı"

Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, Başakşehir ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından galibiyeti hak ettiklerini vurguladı.

"Galatasaray'a yakışan futbol vardı"
28 Haziran 2020 - 21:48

Süper Lig'de Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maç sonunda önemli açıklamalar yaptı.

Terim, öğrencilerinin ortaya koyduğu oyunu "Galatasaray'a yakışan bir futbol vardı" şeklinde değerlendirdi.

'Bu futbol beni sevindirdi'

Maçta kazanmaya yakın olduklarını vurgulayan Terim, "Maçı çok iyi oynadık. Normalde kazanmamız gerekirdi. Ancak bu kadar mücadeleye saygı duyuyorum. Bu kadar eksiğe rağmen bu mücadele, bu futbol beni sevindirdi" dedi.

'Yapacak bir şey yok, devam edeceğiz'

Fatih Terim sözlerini, "Yenip 5 puanlık farkla ilgili konuşmayı çok isterdim ama olmadı. Çok yaklaşmıştık Yenip 5 puanlık farkla ilgili konuşmayı çok isterdim ama olmadı. Çok yaklaşmıştık. Yapacak bir şey yok, devam edeceğiz" ifadeleriyle sürdürdü.

Lemina ve Falcao'nun sakatlık durumları hakkında ise kısa bir açıklama yapan tecrübeli teknik adam "Mario Lemina ilk yarı iyi durumda olmadığını söyledi. İşaret ettik 'Yat' dedik ama geçen hafta ki Falcao gibi yatmadı. Durumu iyi durmuyor. Falcao oynayacak mı, bakacağı" şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum